VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Paavo Arhinmäki rasistina

Arhinmäki osoitti kehysriihessä jälleen kyvyttömyytensä toimia ministerinä ja huomio piti siirtää toisaalle. Nyt Paavo sitten jälleen -ei niin yllättävästi- tuomitsee rasismin - tällä kertaa urheilussa. Arhis jauhaa perus jarkonia siitä kuinka kamalaa rasismi on ja erityisesti siitä kuinka urheiluyhteisöillä on iso rooli maahanmuuttajien kotouttamisessa. Jotenkin anarkisti-Paavolta on vain unohtunut omat rasistiset murhaaja-huudot jalkapallon EM-karsintaottelussa Suomi-Serbia. No eihän siinä mitään. Vasemmistolaisella on eri säännöt ja kun vassari mokaa, niin kaikki ovat vain ihmisiä.

No rasismi sitä ja rasismi tätä, mutta kappas vain rasisti-Paavo osoitta kesken puheensa pitävänsä Suomalaisia urheilussa alempiarvoisina. Paavo sanoo:

"Sitten, kun Suomessa on tarpeeksi monta Zlatania, mekin menemme jalkapallon MM-kisoihin."

Oman kansansa vihaaja Paavo on siis sitä mieltä, että perunanenäiset Suomalaiset eivät voi omin nokkinensa koskaan selviytyä jalkapallon MM-kisoihin, koska ovat ilmeisesti rodultaan alempiarvoisia. Paavon mielestä nimenomaan juuri kantasuomalaiset ovat niin onnetonta sakkia, ettemme me mahda ylempien rotujen ja uskontojen edustajia vastaan mitään. Luulisi, että jalkapalloihmisenä Arhinmäki muistaisi Norjan ja Tanskan menestyksen ihan ilman rikastajiakin. Kruununa tietysti Tanskan EM-kulta 1992. Eipä tuossa ryhmässä juuri Zlataneita ollut. Ja kyllähän Ruotsikin aikoinaan menstyi ihan hyvin ilman kultamunia.

Arhinmäki on ilmeisesti niin tyhmä, ettei hän ymmärrä, että muiden pohjoismaiden menestyminen meitä paremmin urheilussa ei johdu siitä, että niissä on enemmän rauhanuskonnon edustajia, vaan siitä, että niissä urheiluun satsataan huomattavan paljon enemmän kuin Suomessa. Arhinmäki on kulttuuri- ja urheiluministeri ja hänellä olisi mahdollisuus muuttaa kulttuurin ja urheilun välillä jaettavien resurssien osuuksia. Sitä Arhinmäki ei halua tehdä. Arhinmäki on keskittynyt enemmänkin jakamaan rahaa kaikenmaailman takkutukkien anarkistiyhdistyksille. Paavo mainostaa itseään urheilumiehenä, mutta silti Kiasmojen paskakusisperma-näyttelyt saavat enemmän tukea esim. Veikkauksen voittovaroista (joista leijonanosa tulee urheiluvedonlyönnistä), kuin urheilu.

Sen sijaan, että Arhinmäki koittaisi kehittää maamme urheilua, tyytyy hän nostamaan hyvät massit ministerikaudestaan ja valitsee sen helpoimman tien syyttämällä taas rasismista kaikkea. Onneksi olkoon rasisti-Paavo pääsit taas nro. unoksi valtakunnamme kuvottamimman poliitikon listalla. Koivulaakson Dan sentään osoitti A-studion haastattelussa (siinä, jossa Paavo munasi itsensä, ei siinä, jossa Dan munasi itsensä) edes vähän suoraselkäisyyttä vaatimalla Arhinmäen eroa ja paluuta Vasemmistoliiton todelliseen arvomaailmaan eli sinne äärivasemmalle.