VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

torstai 29. maaliskuuta 2012

Tiedostamista Uudestaseelannista

Uudenseelannin liikenneministeri Gerry Brownlee "arvosteli" maansa parlamentissa Suomea. Mies itse sanoo, että hän tarkoitti sanomisensa huumoriksi, eikä ollut tarkoitus pahoittaa Suomalaisten mieliä. Suomessa media on kuitenkin vauhkoontunut tapauksesta. Brownleeta on arvosteltu ja pilkattu. Ovatpa kuoroon liittyneet muutamat poliitikotkin. Mitä Brownlee sitten oikein sanoi?

- Siellä (Suomessa) on suurempi työttömyys kuin meillä ja vähemmän talouskasvua. He pystyvät juuri ja juuri ruokkimaan siellä asuvat ihmiset, ja heillä on kauheat murhaluvut. He eivät kouluta ihmisiä ja eivät kunnioita naisia, Brownlee päästeli New Zealand Herald -lehden uutissivuston mukaan.

Okei ei kovin tahdikasta. Brownleen väite työttömyysasteesta ja talouskasvusta voivat pitää paikkaansakin. Se, että Suomessa ei pystyttäisi ruokkimaan maan kansalaisia ei ehkä ole aivan totta, mutta ruokajonot ovat kyllä monelle arkipäivää. Koulutuksen arvostelu menee aika pahasti metsään, sillä SUOMENkieliset koulut ovat pärjänneet PISA-tutkimuksissa loistavasti. Entäpä sitten murhaluvut ja naisten kunnioitus?

Ei ole ollenkaan ihmeellistä, että joku ulkomailla luulee, että Suomalaiset ovat naisia alistavia murhamiehiä. Suomalaiset poliitikot, tutkijat ja toimittajat jauhavat jatkuvasti siitä, kuinka Suomalaiset ovat erityisen väkivaltaisia ja syyllistyvät hirmuisen paljon useammin henkirikoksiin, kuin muunmaalaiset. Tämähän ei tietenkään pidä paikkaansa, mutta tiedostavat ovat jo vuosia levittäneet tällaista propagandaa. On jopa väitetty, että Suomalaisten geeneissä on jotain mikä saa meidät tappamaan toisiamme. Mitkään tilastolliset faktat eivät tätä väitettä tue, mutta eihän suvaitsevaistoa faktat ole koskaan kiinnostaneet. Riittää kun on pilipalitieteiden "tutkija" ja heittää väitteensä jossain vasemmistomediassa, niin jo kohta sitä pidetään absoluuttisena totuutena.

Mitä tulee sitten naisten kohteluun, niin sama asia. Meillä on ollut Suomessa niin naispresidentti, kuin -pääministerikin. Työpaikkoja ei täytetä osaamisen perusteela, vaan kiintiöillä. Julkisesti ei saa arvostella naisia, jollei halua saada päällensä median täyslaidallista paskaa. Tämä ei kuitenkaan femisiteille riitä. Suomessa on kaikennäköisiä naistutkimuskeskuksia, jonka virkanaiset julkaiset mutu-tutkimuksia lasikatoista ja väittävät, että Suomalaiset miehet järjestelmällisesti hakkaavat ja raiskaavat puolisoitaan. Tilastolliset faktat eivät taaskaan tue väitteitä, mutta ei mene viikkoakaan, etteikö esim. Pravdassa olisi ainakin yksi juttu, jossa väitetään juuri suomalaismiesten olevan niitä pahimpia väkivaltaisia sovinisteja.

Onko siis mikään ihme, että joku Uusiseelantilainen muodostaa Suomesta aivan vääränlaisen kuvan? Kun miettii minkälaisia lausuntoja poliitikkomme ja toimittajamme antoivat ulkomaille viime eduskuntavaalien jälkeen, niin on suoranainen ihme, ettei Brownlee myös väittänyt meitä rasistisiksi uusnatseiksi.

Miksi lausunnosta sitten nousi "kohu". Tietysti iltapäivälehdet haluavat raflaavia otsikoita, mutta myös "asialliset" mediat YLE:n johdolla jauhoivat asiasta. Ehkä on niin, että tiedostavat pitävät meitä tavan juntteja omana omaisuutenaan, jota vain he saavat arvostella ja ruoskia. Vähän niinkuin me olisimme lapsia, joita vain he saavat kouluttaa ja rankaista. Tietysti taustalla voi olla myös se, että piti keksiä kansalle sirkushuveja, että saadaan huomio käännettyä pois siitä, että Suomen vastuut "palomuurissa" taas kasvavat.