VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

torstai 22. marraskuuta 2012

Kyllönen haluaa munat

Liikenneministeri Merja Kyllönen on joutunut myrskynsilmään, kun ensin hän erotti liikennevirastoa johtaneen Juhani Tervalan ja sitten selvisi, ettei rahat riitä kaikkien suunniteltujen tiehankkeiden toteuttamiseen. En voi tietää mikä on totuus tässä niin sanotussa giljotiini-listassa tai onko hän tiennyt, että ilman lisärahoitusta kaikkia tiehankkeita ei voida toteuttaa.

Sen sijaan minua kuvottaa se, että Kyllönen kaivoi naiskortin heti esiin, kun asiasta alkoi tulla vähän poliittista painetta. Kyllönen siis on sitä mieltä, että häntä kohdannut arvostelu johtuu vain siitä, että hän on nuori nainen. Eikö Kyllönen ole tajunnut sitä, että politiikkaan kuulu se, että oppositio yrittää kampittaa hallitusta aina kun siihen on mahdollisuus. Merja voisi vaikka seurata mitä hänen oman puolueensa opportunistinen nihilistijohtaja touhuaa. Ei sillä ole mitään merkitystä, että Merja kusee istualtaan. Hän on ministeri ja viime kädessä vastuussa siitä mitä hänen ministeriössään touhutaan.

En voi tietää mitä liikenneministeriössä oikein tapahtuu, mutta ulospäin näyttää kyllä siltä, ettei Kyllösellä ole kaikki langat käsissään. Siitä kertoo juuri tämä naiskortin käyttö. Sehän on vähän samanlainen, kuin rasismikortti. Jos mokaa, niin rasismi ja kaikki ovat taas hiljaa. Naiskortti on aivan samanlainen. Sillä ei tosin ole ihan yhtä paljoa painoarvoa, kuin rasismikortilla, mutta siihen johtavassa asemassa olevat naiset valitettavan usein turvautuvat, kun muuta ei enää keksitä. Täydellisin ihminenhän olisi vihervasemmistolainen musta feministilesbo, joka tunnustaisi rauhanuskontoa. Tämä nelinkertaisella vähemmistökilvellä varustettu henkilö saisi poliitikkona sanoa ja tehdä mitä vain ilman pelkoa seurauksista. Arvostelija olisi aina rasisti, sovinisti tai homokammoinen. Luultavasti näitä kaikkia samaan aikaan.

Kyllösen väite siitä, että hän on joutunut ajojahdin kohteeksi sen takia, että on nainen, ontuu todella pahasti. Kaikki tietävät, että toimittajien keskuudessa vihervasemmistolaiset arvot ovat voimakkaimmin esillä, eivätkä toimittajat arvostele omia aatetovereitaan varsinkaan, jos hän on nainen. Eipä Kyllöstä kyllä olla mediassa pahemmin arvosteltukaan. Ainut paine on tullut opposition suunnasta ja jos politiikassa ei sitä kestä, niin on kyllä sopimaton toimimaan ministerinä. Kyllönen voisikin "kasvattaa munat" ja  laittaa asiat ministeriössään kuntoon tai annettava paikka jollekin sellaiselle joka siihen pystyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti