VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

maanantai 4. marraskuuta 2013

Puolueetonta uutisointia.

Ihmeellisesti "puolueeton" mediamme ei ole ottanut minkäänlaiseen käsittelyyn Islam-illassa muslimien esiin tuomia rasistisia ja naisia alentavia kantoja. Kaikki voivat miettiä minkälainen haloo siitä nousisi, jos joku Perussuomalainen varavaltuutettu ilmoittaisi, että nainen ei ole yhtä tasa-arvoinen kuin mies tai vertaisi homoseksuaalisuutta insestiin. Asiaa puitaisiin vähintään kaksien vaalien ajan ja Soini joutuisi vastaamaan rasismi ja sovinismi syytöksiin jokaisessa vaaliväittelyssä. No nyt ilmeisesti kävi niin, että yhdenkään suuren median toimittaja ei joko ollut katsonut ohjelmaa tai siellä sanottiin jotain sellaista, joka on ristiriidassa heidän maailmankatsomuksensa kanssa ja he ovat pyyhkineet ohjelman mielestään. Kolmas vaihtoehto on se, että meidän "suvaitsevat" toimittajamme ovat oikeasti sen luokan rasisteja, etteivät he pidä muslimeja ihan täysivertaisina ihmisinä, eikä heidän sanomisellaan ole väliä.

Kreikassa ammuttiin kaksi Kultainen aamunkoitto- puolueen jäsentä. Uutisointi tapahtumasta on ollut käsittämätöntä. Ensinnäkin lähes jokaisessa mediassa tapauksen käsittely on jäänyt yhden pikkujutun varaan. Ilmeisesti se, että EU:n jäsenvaltiossa tapetaan puolueaktiiveja ei ole kovin iso juttu. Tai ehkä kuitenkin niin, että uhrit edustavat "väärää" puoluetta ja tapaus pitää painaa villaisella, jottei ihmiset ala kysellä, että mitäs v....a? Eikös niiden Kultaisen aamunkoiton kavereiden pitänyt olla niitä väkivaltaisia, eikä päinvastoin? Ja mitä ihmettä siellä Kreikassa oikein tapahtuu? Eikö meidän tukimiljardit muuttaneetkaan Kreikkaa taas paratiisiksi?

Kaikissa jutuissa muistetaan mainita, että kyseessä on "ääri"oikeistolainen puolue (tämä on tietysti vasemmistotoimittajien luoma mielikuva). Median pitää saada jotenkin oikeutetuksi se, että Eurooppalaisessa demokraattisessa maassa ollaan kieltämässä eduskuntapuoluetta. Kultainen aamunkoitto-puolueen johtohahmot ovat vankilassa ja sen rahoitus on lakkautettu vedoten järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaan. Tämä siis sillä verukkeella, että henkilö joka puukotti kuoliaaksi vasemmistoräppärin, ilmoitti kannattavansa puoluetta. Hän ei siis ollut puolueen jäsen.

Uhrien demonisoimisessa pisimmälle menevät mm. MTV3, joka ilmoitta uhrien olleen uusnatseja ja Talouselämä, joka valehteli, että vasemmistoräppärin puukottajat olisivat olleet puolueen jäseniä. On aika pelottavaa, että meidän "puolueeton" mediamme on sitä mieltä, että on oikein, kun vääriä ajatuksia omaavia tapetaan "yhteisen edun" takia.

En ole perehtynyt Kreikan sisäpolitiikkaan, enkä tiedä onko Kultainen aamunkoitto täynnä rasisteja vai ei. Ei rasistiset ajatukset/puheet kuitenkaan oikeuta puolueen kieltämistä, saatikka sen jäsenien murhaamista. Demokraattiseen päätöksentekoon ei kuulu väkivalta riippumatta siitä tuleeko se sitten oikealta tai vasemmalta. Tämän olisi hyvä meidänkin "suvaitsevien" toimittajien hyvä muistaa.

Siitä olen varma, että tämä ei valitettavasti jää viimeiseksi väkivallanteoksi Kreikan sisäpolitiikassa. Lopulta taitaa kuitenkin käydä niin,  että se hoidetaan kuntoon panssareilla. Onko ne sitten oikeiston vai vasemmiston panssareita jää nähtäväksi- molempi pahempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti