VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Marraskuun anti-Suomalainen

Tämän kuun anti-Suomalaiseksi on ollut monta "hyvää" ehdokasta. Presidenttiehdokkaista ainakin Paavo Lipponen valehteli taas siitä kuinka ruotsia ei muka uskalleta puhua julkisesti,  vaikka jokainen voi todeta väitteen paskapuheeksi kulkemalla millä tahansa julkisella kulkuneuvolla pääkaupunkiseudulla. Suureen ääneen keskustelijat ovat lähes poikkeuksetta ruotsinkielisiä, kun taas suomenkieliset yleensä istuvat hiljaa ja yrittävät olla häiritsemättä muita (kaikenmaalaiset humalaiset ovat tietysti poikkeus). Muita "hyviä" ehdokkaita ovat tietysti ne kaikki 110 kansanedustajaa, jotka äänestivät Ottawan-sopimuksen puolesta ja varsinkin ne jotka hehkuttivat tätä Suomen puolustuskyvyn murskaamista.

Annetaan kuitenkin "kunnia" sille jolle se kuuluu. Marraskuun anti-Suomalainen on itseoikeutetusti äitiaurinkoinen Tarja Halonen. Ottawan-sopimuksen hyväksyminen on ollut desantti Halosen pitkäaikainen unelma ja Ottawan-sopimus on hänen anti-Suomalaisuuden uransa kruununjalokivi. Ei voi kuin ihmetellä, että kuinka syvällä Venäjän karhun taskussa Tarja-Täti oikein on. On vaikeaa löytää muuta selitystä sille, että Suomen armeijan ylipäällikkö haluaa lamauttaa armeijan puolustuskyvyn. Toki Halonen voi myös olla niin jumalattoman typerä, että hän ei ymmärrä turvallisuuspolitiikasta yhtään mitään, saati sitten maanpuolustuksesta, mutta se tuntuu aika oudolta ottaen huomioon hänen pitkän uransa ulkoministerinä ja presidenttinä. Jos Halonen on toiminut vain sinisilmäisyyttään ja typeryyttään Suomea vahingoittavalla tavalla, niin asettaa se häntä äänestäneet ihmiset aika huonoon valoon.

Halonen olisi siis kuitannut ykkössijan pelkästään Ottawan-sopimuksella, mutta hän ei jättänyt haastajilleen mitään mahdollisuuksia ja "kunnostautui" myös valtakunnan ykkösvihapuhujana. Kokokansantarja leimasi sitten Perussuomalaisia äänestäneet ihmiset rasisteiksi. Eihän puolueen kannatus pyöri nykyään kuin tuossa reilussa parissakymmenessä prosentissa, että niin se Tarja yhdistää kansakuntaa. Jokainen tietää, että nykyään pahempaa haukkumasanaa ei ole kuin rasisti. Se on vähän kuin suomettumisen aikaan neuvostovastainen. Kun joku sen leiman saa otsaansa, on hänen uransa ohi. Hienoa Tarja. Osoitit taas sen, että vihervasemmisto on täynnä todella suvaitsemattomia ihmisiä, jotka vihaavat kaikkia eritavalla ajattelevia.

Ajatusrasisti Tarja Halonen, marraskuun anti-Suomalainen. "Onnea"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti