VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Rasistit ja diktaattorit demokratian asialla

Mikä on mahtanut olla viime aikojen suurin puheenaihe Suomessa. Mahdollisesti Suomen tulevaisuuden kannalta erittäin merkittävät päätökset perustuslain muutoksesta tai Suomen puolustuksen lamauttava jalkaväkimiinojen kielto? Ehkäpä islamilaisen terrorismin pesiytyminen Suomeenkin? No ei tietenkään, vaan Jussi Halla-Ahon facebook-päivitys. Myönnettäköön, että Jussi valitsi sanansa huonosti, varsinkin kun hän tietää, että media on välittömästi hänen kimpussaan, jos hän edes kävelee punaisia päin. Tämä ei tietenkään oikeuta sitä sikailua mitä media ja poliitikot ovat lausunnosta repineet.

Kovin suurta on ollut huoli Halla-Ahon suhtautumisesta demokratiaan. Ankaraa kritiikkiä on antanut mm. presidenttiehdokkaat Paavo "itsevaltias" Lipponen ja Eva "vain Suomenkielinen voi olla rasisti" Biaudet. Aikaisemmin juuri Paavo Lipponen on pitänyt typeryytenä sitä, että pakkoruotsista luopumisesta edes keskustellaan. Siis vaikka demokraattisessa maassa enemmistö haluaisi luopua siirtomaavallan aikaisesta jäänteestä, niin Paavon mielestä ei kansa ymmärrä tällaisia asioita, eikä demokratiaa tarvitse noudattaa. Lipposen on muutenkin aivan turha puhua demokratiasta mitään, kun muistelee hänen johtamistapaansa. Mieshän oli valmis myymään koko Suomen, jotta hänestä olisi tulluit EU:n presidentti. Onneksi ei tullut. En myöskään olisi yhtään yllättynyt, jos Paavon nimi komeilisi Tiitisen listassa. Tällaisia arvailujahan on paljon ollut. Että sellainen demokratian ystävä Paavo on.

Sitten tapaus Biaudet. Biaudetin mielestä demokratian pitää toteutua, paitsi, jos kyseessä on vähemmistö. Silloin vähemmistöjen etuoikeuksien tulee mennä demokratian edelle. Sanomattakin on aivan selvää, että Biaudet on pahimman luokan (kieli)rasisti. Biaudetin maailmassa ensin tulevat ruotsinkieliset ja sitten kaikki muut vähemmistöt ja pahnanpohjimmaisena ovat suomenkieliset tsuhnat, hallintoalamaiset, joiden tehtävä on toimia herraskansan maksumiehinä. Tuttuun RKP:n tyyliin kaikesta voidaan antaa myöten kunhan ruotsinkielisten etuoikeudet pysyvät voimassa. Siinä meille oikein hyvä demokraattinen presidentti.

Median suhtautuminen on ollut tuttua vihervasemmistolaista paskaa. Tahallaan ymmärretään väärin ja kilpaa solvataan niin Halla-Ahoa kuin persuja yleensä. Ei ole kovinkaan yllättävää, että valtakunnan paskalehti nro.1 eli Helsingin Oksennus on kunnostautunut erityisen hyvin Halla-Ahon lokaamisessa. Pohjanoteeraus on varmasti ollut, kun yksi hesarin "toimittaja" kutsui Halla-Ahoa ihmisvihaajaksi. Siis satiirinen kommentti facebookiin ja olet uusi Auvinen/Breivik. Aika paksua rupeaa olemaan hesarinkin jutut.

Johtavat poliitikot ja media on siis sitä mieltä, että yhden kansanedustajan lausunto on uhka koko demokraattisella parlamenttarismille. No muistellaanpa mitä mieltä poliitikot ja lehdistö oli siitä, kun Sveitsi päätti kansanäänestyksen jälkeen, ettei Sveitsiin saa rakentaa minareetteja. Suomessa ja maailmallahan nousi kauhea älämölö siitä, että Sveitsissä demokratia toimii väärin. Hesari ja vihervasemmistolaiset poliitikot olivat ensimmäisenä tuomitsemassa suoran demokratian. Demokratia on vihervasureiden mielestä hyvä asia vain silloin, kun siitä on heille hyötyä. Todellinen tavoitetila vassareille on aina ollut vasemmistodiktatuuri, mitä Suomessakin tällä hetkellä median avustuksella rajoitetusti toteutetaan. Ja näitä ihmisiä ei edes yhtään hävetä nyt huudella demokratian perään.

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Suomikin ollut mukana rahoittamassa terrorismia

Suomikin sitten sai omat terroristinsa, kun poliisi pidätti kaksi ulkomaalaistaustaista henkilöä terrorismin tukemisesta epäiltyinä. Pidätetyt ovat ilmeisesti Suomen kansalaisuuden saaneita somaleita. Ei ole mitenkään yllättävää, että myös Suomessa kerätään rahaa ja värvätään terroristeja juuri Somaleiden keskuudesta. Tätähän on tapahtunut paljon muissakin Pohjoismaissa ja useita "Tanskalaisia" ja "Ruotsalaisia" uskonsotureita on taistellut Somaliassa al-Shabaab-terroristijärjestön riveissä. Tiedossa on myös ollut, että Pohjoismaista rahoitetaan kyseistä järjestöä. Jostain syystä Suomessa ei ole tullut tapauksia ilmi ennen tätä. Ilmeisesti myös poliitikot ovat olleet hyvin tietoisia siitä, että Suomessakin toimii ulkomaalaisia terroristeja, sillä Erkki Tuomiojakin myönsi, että olisi ollut yllättävää, jos terroristeja ei Suomessa olisi. Tietysti Tuomioja kiirehti sanomaan, että Norjan tapahtumat osoittavat, että terrorismi voi olla myös kotikutoista. Siis heti Erkki taas ratsasti Norjan tapahtumilla. Jotenkin Erkiltä taas unohtuu, että vasemmisto tekee heti separatistien jälkeen eniten terrori-iskuja Euroopassa.

Tuomioja on paasannut rasismista, vihapuheista ja yksittäisestä Norjalaisesta hullusta kyllästymiseen asti poliittisten irtopisteiden toivossa. Vasemmisto vaatii aselakien kiristämistä ja ennakkosensuuria internettiin. Näillä toimilla kuulemma estetään terrorismin syntymistä. Kuitenkin Tuomioja myöntää, että terrorismia syntyy juuri vihervasemmiston harjoittaman maahanmuuttopolitiikan ansiosta. On äärettömän pelottavaa, että Tuomiojan kaltainen "pasifisti" on sitä mieltä, että muslimiterrorismi on väistämätöntä matkalla monikulttuurisuusutopiaan.

Norjan tapahtumien jälkeen media hakia olemattomia yhteyksia Breivikin ja tiettyjen persupoliitikkojen väliltä. Heitä vaadittin irtisanoutumaan Breivikin arvoista ja ottamaan vastuu hänen teoistaan, vaikka mitään oikeaa yhteyttä ei koskaan löytynytkään. Eikö nyt olisi aika kysyä esim. Astrid Thorsilta (joka viime hallituksen aikana teki kaikkensa, jotta Suomeen olisi saatu haalittua mahdollisimman paljon maahanmuuttajia nimenomaan esim. Somaliasta) onko hän osaltaan vastuussa näiden somaliterroristien teoista? Kysyykö kukaan Halosen mielipidettä tapahtumista ja tulisiko terroristien saama Suomen kansalaisuus peruuttaa? Ottaako Suomalaiset rasisteiksi haukkunut Haavisto mitään kantaa siihen, että ääri-islamilaiset terroristit pilaavat Suomen maineen? Jne. Eihän tallaisia kysymyksiä mediassa kukaan tule esittämään. Luultavasti mediassa tullaan jankuttamaan yksittäistapauksesta ja pohditaan sitä, että synnyttääkö Suomalaisten rasismi terrorismia ja kaikkea muuta yhtä vammaista. Lopuksi tullaan siihen tulokseen, että kotouttamiseen tarvitaan lisää rahaa, Suomalaiset ovat rasisteja, Halla-Aho on Hitler ja persuja äänestäneet tyhmiä juntteja. Poissaolollaan tulee sen sijaan loistamaan se fakta, että kaikki mamut eivät todellakaan hakua sopeutua Länsimaiseen yhteiskuntaan. He ovat kyllä valmiita vastaanottamaan uuden isäntämaan tarjoamat avustukset, mutta heille ihanneyhteiskunta on sellainen missä urheilustadioneita käytetään joukkoteloituspaikkoina, naisen sukupuolielimet silvotaan, musiikki ja tanssiminen ovat kiellettyjä ja vääräuskoisten ainoa oikea paikka on köyden jatkona. Haavistollekin tiedoksi, että siinä yhteiskunnassa homot ihan oikeasti tapetaan. Taitaa se ahdasmielinen Suomikin tuntua Pekan kavereista ihan vähäsen kivemmalta.

Nämä Suomen yhteiskuntaan ilmeisen tyytymättömät (kannattavat ääri-islamilaista järjestelmää) somaliveijarit ovat kuitenkin siis saaneet Suomen kansalaisuuden. Onkin mielenkiintoista nähdä, että peruutetaanko tämä kansalaisuus? Onko se ylipäätään mahdollista vai onko kerran kansalaisuuden saanut ulkomaalainen terroristi ikuisesti Suomalaisten riippakivenä? Jotenkin tuntuu siltä, että Suomen kansalaisuuden saa muutenkin turhan helposti. Mielestäni kaikkien kansalaisuutta hakevien tulisi suorittaa psykologinen testi, jotta saataisiin selville on hakija valmis sitoutumaan yhteiskunnan sääntöihin ja arvoihin ja arvostaako hän Suomalaista kulttuuria ja perinteitä. Lisäksi kansalaisuuden tulisi olla aina ehdollinen ja vakaviin rikoksiin syyllistyttäessä se peruutettaisiin automaattisesti.

Lopuksi täytyy onnitella Stubbia. Hänhän oli kovin pettynyt, kun Suomi ei ollut Horneteillaan mukana luomassa Libyaan Sharialakia noudattavaa islamilaista valtiota, eikä hän näin ollen päässyt isojen poikien leikkeihin mukaan. Nyt Suomella on ihan oikeita muslimiteroja. Kyllä niillä nyt voi jo vähän pullistella seuraavassa EU-kokouksessa. Ollaan niin kansainvälisiä että.

maanantai 12. syyskuuta 2011

Työvoimapula uhkaa taas ja Pekka Sauri papukaijana

Elinkeinoelämän keskusliitto on huolissaan siitä, että lisääntynyt rasismi aiheuttaa työvoimapulaa tietyilla aloilla. EK:n työvoima- ja maahanmuuttopolitiikan asiantuntija Riitta Wärnin mukaan ennen ulkomaalaisille huutelivat vain humalaiset illalla. Nykyään häirintää tapahtuu päivälläkin. Wärn sanoo, että rasismin kohteena on turvapaikanhakijat ja romanikerjäläiset, mutta asenteet ovat koventuneet myös muita kohtaan. En nyt ota kantaa siihen onko Suomessa oikeasti julkista rasismia, vai ei, vaan tarkastellaampa niitä ammatteja joita Wärnin mukaan uhkaa työvoimapula. Näin Wärnin mukaan:

Maahan tarvitaan muun muassa teknologiaosaajia, insinöörejä, tutkijoita, ammattitaitoisia rakennus- ja kirvesmiehiä, työnjohtoa, hitsaajia, koneistajia, sähköasentajia, autoasentajia, autonkuljettajia ja farmaseutteja.

Tuota listaa kun tarkastelee, niin jotenkin epäilen, että turvapaikanhakijat tai romanikerjäläiset eivät pysty täyttämään näitä työpaikkoja. Ainoa poikkeus on autonkuljettaja (luulen Wärnin tarkoittavan bussikuskeja). Kaikki muut ammatit vaativat ammattitaitoa ja monet jopa suomenkielentaitoa, jos meinaa Suomessa työskennellä. Eli Suomeen siis tarvitaan koulutettua työvoimaa. Tätä koulutettua työvoimaa tulee korkeintaan Länsimaista tai Aasiasta. En ole koskaan kuullut tapauksesta, jossa esim. Saksalaista rakennusmestaria olisi solvattu hänen taustansa takia. Myös esim. Intiasta tulleet Nokian insinöörit ovat saaneet olla Suomessa aivan rauhassa, vaikka eivät olekaan Suomalaisen näköisiä. Olen aivan varma, että ulkomailta Suomeen töihin tulevat eivät pidä yhtään sen enempää kadulla kerjäävistä ja varastelevista romaneista kuin Suomalaisetkaan. Eivät he liioin halua sen enempää naapurikseen kielitaidotonta sosiaalituilla elävää kymmenhenkistä pakolaisperhettä, jonka kulttuuri ja tavat poikkeavat valtavasti heidän omastaan.

Täytyy olla todella tyhmä, jos kuvittelee Suomalaisten olevan jotenkin erityisen rasistisia. Suomessa on onneksi vielä suht vähän ongelmia humanitäärisen maahanmuuton varjolla maahan tulleiden ihmisten kanssa. Toisin on muissa Euroopan maissa. Kyllä se Saksalainen rakennusmestari on varmasti huomannut, että ei niistä kultamunista Saksassakaan ole kuoriutunut mitään hyvää, vaikka niitä kuinka hautoisi. Tämän tunnusti jo Saksan valtiojohtokin. On typerää kuvitella, että oletettu rasismi pilaisi Suomen maineen ulkomailla tai tekisi työvoiman rekrytoinnista Suomeen vaikeampaa. Asia on itseasiassa päinvastoin. Se että Suomessa lapset voivat käydä koulua, jossa yli puolet oppilaista ei tule muslimimaista, tai että, Suomessa voi valkoihoinenkin kävellä missä haluaa, milloin haluaa ilman, että joutuu väkivallan kohteeksi ihonvärinsä/uskontonsa takia, on työnhakijalle plussaa, ei miinusta. Näinhän ei enää muissa Länsi-Euroopan maissa ole. Ei tarvitse kuin mennä lautalla Ruotsin puolelle, niin jo löytyy kaupunginosia joihin länkkärillä ei ole ainakaan pimeällä mitään asiaa. Mm. Ranskassa tilanne on jo niin paha, että maahanmuuttajalähiöiden ja poliisin välillä vallitsee rajoitettu sotatila jne. Mitä tavallinen työssäkäyvä ihminen sitten haluaa? Hän haluaa nimenomaan turvaa itselleen ja perheelleen, sekä vakaita oloja, jossa vallitsevat tutun kulttuurin säännöt. Suomi pystyy vielä toistaiseksi tarjoamaan sen, vaikkakin tilanne pahenee kokoajan. Juuri tämä turvallisuuden tarjoaminen pitäisi olla rekrytoijien paras valtti hankittaessa koulutettua työvoimaa Suomeen. Halpatyövoimaa saa avaamalla portit. Sitä Wärnkin ilmeisesti haluaa.

Sitten muutama sananen Pekka Saurista. Pekka Sauri on omien sanojensa mukaan poistanut rasistin raitiovaunusta. On ihmeellistä, että näille vihervasureille aina sattuu näitä tapauksia julkisissa kulkuneuvoissa. Kaikenhan aloitti Paloma Hannonen niminen tytsy. Sitten samaa tuubaa jatkettiin Ajankohtaisessa Kakkosessa, josta itsekin kirjoittelin ja nyt siis Sauri on törmännyt vastaavaan tilanteeseen. Yhteistä näille kaikille tilanteille on se, että todistajia tapauksille ei ole ja ratikkakeisseissä rasistit on saatu poistumaan paikalta. Tämä ei voi pitää paikkaansa. Jokainen tietää, että humalainen, joka hakee jonkinlaista aggressiivista tilannetta ei todellakaan poistu paikalta, kun joku viherpiipertä vähän jotain inisee. Saurilla on tainnut käydä aivan uskomaton joulu, koska 99%:sti tuollaisessa tilanteessa humalaisen vastaus olisi ollut takakäsi Pekkaa faseen.

Tietysti Pekkahan ei ole tavallinen ihminen, joka käsittäisi, että kun menet humalaisten riidan väliin, niin hyvin todennäköisesti joudut tappeluun ja a) saat koteloosi tai b) joudut vetämään öykkäriä koteloon, jolloin saat rapsut oikeudessa. Tämän takia Suomessa ei ihmiset uskalla puuttua tilanteisiin kadulla. Sauri ja muut humanistipellet ovat tästä vastuussa, koska he ovat luoneet Suomeen sellaiset lait, joiden lähtökohtana on ollut rikollisten hyvinvointi, eikä oikeudenmukaisuus. No Saurista kertoo paljon se, että Porvoon mäkkärimurhien jälkeen hän ihmetteli sitä, että on olemassa ihmisiä, jotka kulkevat kadulla ase mukanaan. Siis Sauri joka on mielenterveysliiton puheenjohtaja ei tiedä mikä on psykopaatti tai ammattirikollinen. Surkuhupaisaa on se, että tämä kaveri on ollut muunmuassa päättämässä uudesta aselaista.

Ilman parempaa tietoa en tietenkään väitä, että Pekka Sauri valehtelisi. Ehkä Vihreille vain sattuu näitä tapauksia ja Helsingin raitiovaunut ovat täynnä humalaisia rasisteja, jotka pahoinpitelisivät kaikki pigmentiltään tummemmat, jos Vihreät Oikeudenmukaisuuden Ritarit (VOR) eivät näitä poloisia suojelisi (en itse juuri käytä ratikkaa, joten en voi ottaa kantaa). Tarina on aina kuitenkin sama. Vihreille pienenä vinkkinä, että uskottavuutta lisäisi, jos tapaukset sattuisivat jossain muualla kuin ratikassa. Kokeilkaa vaikka Narikkatoria tai Kaisaniemen puistoa. Niissä esiintyy ihan oikeasti paljon väkivaltaista rasismia. Ihonvärit uhreilla ja tekijöillä tietysti voivat olla vähän väärinpäin, mutta ainahan voi vähän värittää. Vai mitä Pekka ja Paloma?

lauantai 3. syyskuuta 2011

Shokki! Romanit olivat sittenkin tehneet rikoksia

Romaniasta ja Bulgariasta tulleet romani"kerjäläiset" ovat herättäneet viimevuosina paljon keskustelua. Suurin osa kansasta on pitänyt järjettömänä sitä, että toisesta EU maasta tulee ihmisiä kerjäämään ja varastelemaan Suomeen, eikä asialle voi muka tehdä mitään. Paljon pienempi, mutta sitäkin äänekkäämpi joukko on taas vaatinut romanien tukemista ja väittänyt, ettei heidän toimintaansa liity rikollisuutta, kuin yksittäistapauksissa.

Erityisen äänekkäitä romanien puolustajia ovat olleet yllätys yllätys Vasemmistoliiton ja Vihreiden poliitikot, sekä heitä kannattavat "aktivistit". Sosiaalikeskus Satama on jo useamman vuoden majoittanut romaneita Kalasatamassa valtaamansa rakennuksen pihalla. Sosiaalikeskus Satamaa pyörittävät lähinnä vihervasemmistolaiset anarkistit, jotka toimintaansa tukeakseen ovat mm. polttaneet bensa-aseman ja yrittäneet räjäyttää pommin Pasilassa (kirjoitin tästä aikaisemmin kesäkuussa). Ei siis ole mikään ihme, että heidän mielestään romanien toiminnassa ei ole mitään rikollista. Kaikille muille paitsi vihervasemmistolaisille hörhöille on ollut itsestään selvää, että eivät romanit Suomeen ole tulleet töitä etsimään. Heillä ei ole minkäänlaista kielitaitoa, eikä ammatillista osaamista, joten työnsaanti Suomessa on lähes sula mahdottomuus. Kyllähän vasuri"toimittajat" veivät heidät poimimaan marjoja viime kesänä, mutta se homma ei tuntunut kiinnostavan, kun muilla tavoilla pystyi hankkimaan enemmän rahaa. Onkin itsestään selvää, että romanit rahoittavat elämisesnsä jollain muulla keinolla. Jälleen tämän tietävät kaikki, mutta idealismilla aivonsa mädättäneet eivät sitä suostu myöntämään.

Kalasataman romanileiri sitten tyhjennettiin ja yllätys yllätys jäljelle jääneen sotkun keskeltä löytyi varastettua omaisuutta röykkiöittäin mm. kuparia, polkupyöriä ja työkaluja. Tämähän nyt ei edes ole mikään uutinen. Eikö joku muka oikeasti tiennyt ketkä olivat viimeaikaisten kuparivarkauksien takana? Ilmeisesti ei, koska epäilyksiä syyllisistä ei esittänyt yksikään media. Tietysti nykyäänhän ei edes itsestäänselvyyksiä saa kertoa. En halua syyllistää romaneja, sillä jokainen haluaa tehdä parhaansa turvatakseen perheensä hyvinvoinnin. Heidän tapansa toimia on tietysti perseestä, mutta enemmän halveksin näitä Vapaa Liikkuvuus yms. järjestöjen "aktivisteja", jotka haluavat turvata tällaisen menettelyn myös Suomessa. Jos kaikki puolueet (ja heidän äärikannatajansa) päättäisivät, että Suomessa ei hyväksytä tällaista sikailua, niin se pystyttäisiin kyllä estämään. Ei EU-laitkaan kiellä estämästä rikollista toimintaa harrastavien ihmisten maahantuloa. Asiaton oleskelu on Suomen lain mukaan kiellettyä. Nollatoleranssilla jokaiselle kerjäläiselle sakko käteen ja maksu ei-Suomessa asuvilta heti (näin mm. ylinopeussakoista Saksassa). Sakot kun jäävät maksamatta niin karkoitus ja maahantulokielto (kunnes sakot on hoidettu). Sama asia leiriytymisen kanssa. Ei Suomalaisetkaan karavaanarit saa ilmaiseksi parkkeerata mihin haluavat. Leiriytyminen on sallittua vain asianmukaisilla alueilla maksua vastaan. Jos näin ei toimi, niin sakko käteen ja edellä mainutun menettelyn mukaisesti pois maasta. Samaten jokaisesta varkaudesta sakko käteen ja kuten edellä. Kyllä tällä tavalla romanit siirtyisivät hyvin nopesti paremmille apajille.

Vaikka Kalasataman romanit paljastuivatkin rötöstelijöiksi, Vapaa Liikkuvuus- järjestö puolustaa heitä Vihreässä Langassa. "Aktivisti" Eetu Viren on Vihreässä Langassa sitä mieltä, että Helsingin kaupungin tulisi aloittaa romanisiirtolaispolitiikka alusta.

Näin siis Eetu:

”Sen lähtökohdaksi tulisi ottaa yhteistyö romanisiirtolaisten, kolmannen sektorin toimijoiden kanssa ja kaupungin välillä. Romanisiirtolaiset ovat toistuvasti ilmaisseet haluavansa työtä ja jonkin paikan jossa he voivat oleskella rauhassa ilman pelkoa häädöstä ja heitä tulee näissä pyrkimyksissään tukea kaikin tavoin” 
 
Siis nykyään varastelevia, sotkevia romani"kerjäläisjoukkoja" pitää kutsua siirtolaisiksi. Ei terve. Kuten aiemmin totesin ei kielitaidottomille ja ammattitaidottomille löydy Suomesta töitä, kun omiakin ammattimiehiä/naisia on kortisto pullollaan ja lisää tulee, kun Euroalue uppoaa. Eetu ja kaverit tietysti kuuluvat siihen ihmisjoukkoon, jota ei työnteko kiinnosta itseäänkään ollenkaan. Valde maksaa ja sähkö tulee pistorasiasta. Eetu siis myös vaatii kaupunkia järjestämään romaneille ilmaiset tilat majoittumista varten. Eikö Eetu tiedä, että me muut työssäkäyvät Suomalaiset maksamme tämän lystin. Tai tietysti vihervasurit tämän tietävät, mutta ei se heitä kiinnosta. On hyvä, että elämme maassa, jossa voi asua myös Eetun kaltaisia ihmisiä. Vapaassa maassa pitää olla erilaisia mielipiteitä. Se vain on vähän hullunkurista, että Vihreiden virallisessa lehdessä saa esittää tällaisia älyttömyyksiä, mutta sen kritisoiminen halutaan kriminalisoida ja leimata vihakirjoitteluksi. Olisi mukavaa, jos Eetu ja kumppanit hyväksyisivät myös meidät tavalliset Suomalaiset, jotka työtä tekemällä yrittävät rakentaa tätä maata. Me sentään maksamme heidän sikailunsa.