VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

perjantai 19. elokuuta 2011

Zimbabwesta apua Suomen talousongelmiin

Robert Mugabe jatkaa "nerokasta" toimintaansa Zimbabwen johdossa. Nyt hän on keksinyt, että ulkomaalaisten yritysten on myytävä 51% osakepääomastaa mustaihoisille Zimbabwelaisille tai yrityksiä uhkaa kansallistaminen. Se että yritysten on myytävä osakkeensa nimen omaan mustaihoisille voi kuulostaa rasistiselta, mutta meitähän on jo pitkään opetettu, että rasisti voi olla vain valkoinen heteromies. Mugaben mukaan yritysten myyminen mustaihoisille korjaisi siirtomaa-ajan vääryyksiä.

Zimbabwesta (ent. Rhodesia) tuli Iso-Britannian siirtomaa 1895 ja valkoiset pitivät valtaa maassa aina vuoteen 1980 eli vajaa sata vuotta. Suomi oli Ruotsin siirtomaa lähes 800 vuotta ja vieläkin ruotsinkieliset hallinnoivat suurinta osaa omaisuudesta ja tämän ansiosta heillä on suhteettoman paljon valtaa Suomen politiikassa. Siirtomaa-ajan vääryyksiä ei ole koskaan korjattu Suomessa. Nyt voisimmekin seurata Zimbabwen esimerkkiä ja kansallistaa kaikki yritykset ja säätiöt jotka ovat suomenruotsalaisten omistuksessa. Saataisiin kerralla Suomen talous kuntoon.

Jokainen ymmärtää, että tällainen toiminta olisi rasistista. eikä johtaisi  mihinkään hyvään. Odotankin hengitystäni pidätellen milloin Halonen tuomitsee YK:n yleiskokouksen puheessaan Zimbabwen teot, Suomi katkaisee suhteensa Tuomiojan johdolla tähän rasistiseen diktaattoriin, YLE tekee läjäpäin ajankohtaisohjelmia, joissa keskustellaan mustien Afrikassa harjoittamasta rasismista ja Helsingin Sanomat tuomitsee Mugaben toimet ainakin neljässä eri pääkirjoituksessa ja lukemattomissa asiantuntija kolumneissa.

Niinpä niin. Kaikki ovat samanarvoisia, paitsi entisten siirtomaiden ei valkoiset asukkaat ovat vähän arvokkaampia kuin muut, paitsi Suomessa, jossa entiset siirtomaaherrat ovat vieläkin vähän arvokkaampia, kuin perunanenäiset Suomalaiset.

1 kommentti:

  1. Jos suomalaiset tajuaisivat vähänkään arabiankieltä, niin sieltä sitä rasisminpaskaa vasta tuleekin ja koko ajan noiden neekeri-muslimien turpavärkeistä.

    VastaaPoista