VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Viina-Seppo ja Pimppi-Seppo

Vantaalainen Viina-Seppo tuomittiin Vantaan käräjäoikeudessa kolmeksi vuodeksi vankeuteen törkeästä alkoholirikoksesta ja törkeästä veropetoksesta. Tuomio voisi olla oikea, jos muistakin rikoksista annettaisiin suhteessa samanlaisia tuomioita, mutta kun ei. Pelkästään tässä kuussa on lehdissä ollut useita juttuja, joissa raiskaajat ja vieläpä pedofiiliraiskaajat ovat saaneet ehdollisia- tai hyvin lyhyitä tuomioita.

Ymmärrän kyllä sen, että Viina-Sepon suurin rikos oli veropetos, mutta ainakaan minun oikeustajuuni ei uppoa se, että siitä rapsahtaa enemmän kakkua, kuin raiskauksesta tai törkeästä pahoinpitelystä. Ei voi olla oikein, että Suomen oikeuslaitoksen mielestä on pahempi rikos pimittää valtiolta verotuloja, kuin lapsen raiskaus.

Oikeusministeri Ulla-Maja Henriksson perusti työryhmän??? jo vuonna 2011 pohtimaan raiskaustuomioita. Mitään ei ole tapahtunut. Tuomiot ovat edelleen päänsilittelytasolla. Miksi, miksi Suomen lakia ei voida muuttaa vastaamaan kansalaisten oikeustajua?

Minulla on murrosikäinen tytär. En välttämättä hirveästi pitäisi siitä, jos joku hänelle myisi viinaa. En kuitenkaan ihan heti olisi lipastamassa pistoolia, koska nuoret nyt kuitenkin hankkivat alkoholia aina jostain, jos sellaista haluavat. Niin olen itsekin aikoinani tehnyt. Ei maailma tule kaatumaan nuoren ensikännin myötä.

Sen sijaan, jos nuori/lapsi törmää pimppi-Seppoon monen elämä tulee tuhoutumaan. Ovatko tuomarit ja lainsäätäjät oikeasti sitä mieltä, että lapsen raiskaus on niin pieni juttu, että siitä riittää rangaistukseksi ehdollinen vankeustuomio? Ilmeisesti ovat. Ihan äkkiseltään mieleeni ei muistu, kuin kaksi tapausta, joissa raiskaaja(t) on saanut yli kolme vuotta vankeutta. Toinen oli ammattirikollisten kerhotiloissa tapahtunut joukkoraiskaus (yli viisi vuotta vankeutta) ja toinen Oulussa tapahtunut joukkorikastus, jossa kulttuurien välistä rakkautta vaihdettiin leikkaamalla saksilla uhrin väliliha (reilut kolme vuotta vankeutta). Molemmissa tapauksissa tosin tekijöillä oli muitakin rötöksiä tilillä.

En todellakaan toivo, että kenenkään lapsi/vaimo/sisko/äiti joutuu minkäänlaisen väkivallanteon uhriksi, mutta Henriksson & Co. voisivat oikeasti miettiä, että haluaisivatko he mieluummin lapsensa törmäävän viina- vai pimppi-Seppoon?

Kansalaisaloite homoliittojen puolesta keräsi suuren mediajulkisuuden saattelemana hetkessä yli 100 000 allekirjoitusta. Olkoon henkilökohtainen mielipiteeni mikä tahansa pidän tätä hyvänä asiana. Demokratia toimii edes jollain tasolla. Ainakin asia tulee eduskunnan käsiteltäväksi. Toivoisinkin jonkun tekevän aloitteen seksuaalirikosten koventamiseksi. Jos media antaisi tällaiselle aloitteelle edes kymmenesosan homoliittojen saamasta julkisuudesta, niin olen varma, että tarvittava 50 000 allekirjoituksen raja saavutettaisiin hetkessä. Sen jälkeen olisi mielenkiintoista nähdä uskaltaisivatko edes DEMLA:laiset puolustaa pedofiilien saamia ehdollisia tuomioita.


2 kommenttia:

  1. Aloite on tehty: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/248
    ...Vajaa puoli vuotta aikaa kerätä asialle tarpeeksi huomiota...

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta. Vaikka minulla ei järjettömästi lukijoita olekaan, niin jos tekin laitatte tuon linkin jakoon, niin pienistä puroista jne.

    VastaaPoista