VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

lauantai 3. syyskuuta 2011

Shokki! Romanit olivat sittenkin tehneet rikoksia

Romaniasta ja Bulgariasta tulleet romani"kerjäläiset" ovat herättäneet viimevuosina paljon keskustelua. Suurin osa kansasta on pitänyt järjettömänä sitä, että toisesta EU maasta tulee ihmisiä kerjäämään ja varastelemaan Suomeen, eikä asialle voi muka tehdä mitään. Paljon pienempi, mutta sitäkin äänekkäämpi joukko on taas vaatinut romanien tukemista ja väittänyt, ettei heidän toimintaansa liity rikollisuutta, kuin yksittäistapauksissa.

Erityisen äänekkäitä romanien puolustajia ovat olleet yllätys yllätys Vasemmistoliiton ja Vihreiden poliitikot, sekä heitä kannattavat "aktivistit". Sosiaalikeskus Satama on jo useamman vuoden majoittanut romaneita Kalasatamassa valtaamansa rakennuksen pihalla. Sosiaalikeskus Satamaa pyörittävät lähinnä vihervasemmistolaiset anarkistit, jotka toimintaansa tukeakseen ovat mm. polttaneet bensa-aseman ja yrittäneet räjäyttää pommin Pasilassa (kirjoitin tästä aikaisemmin kesäkuussa). Ei siis ole mikään ihme, että heidän mielestään romanien toiminnassa ei ole mitään rikollista. Kaikille muille paitsi vihervasemmistolaisille hörhöille on ollut itsestään selvää, että eivät romanit Suomeen ole tulleet töitä etsimään. Heillä ei ole minkäänlaista kielitaitoa, eikä ammatillista osaamista, joten työnsaanti Suomessa on lähes sula mahdottomuus. Kyllähän vasuri"toimittajat" veivät heidät poimimaan marjoja viime kesänä, mutta se homma ei tuntunut kiinnostavan, kun muilla tavoilla pystyi hankkimaan enemmän rahaa. Onkin itsestään selvää, että romanit rahoittavat elämisesnsä jollain muulla keinolla. Jälleen tämän tietävät kaikki, mutta idealismilla aivonsa mädättäneet eivät sitä suostu myöntämään.

Kalasataman romanileiri sitten tyhjennettiin ja yllätys yllätys jäljelle jääneen sotkun keskeltä löytyi varastettua omaisuutta röykkiöittäin mm. kuparia, polkupyöriä ja työkaluja. Tämähän nyt ei edes ole mikään uutinen. Eikö joku muka oikeasti tiennyt ketkä olivat viimeaikaisten kuparivarkauksien takana? Ilmeisesti ei, koska epäilyksiä syyllisistä ei esittänyt yksikään media. Tietysti nykyäänhän ei edes itsestäänselvyyksiä saa kertoa. En halua syyllistää romaneja, sillä jokainen haluaa tehdä parhaansa turvatakseen perheensä hyvinvoinnin. Heidän tapansa toimia on tietysti perseestä, mutta enemmän halveksin näitä Vapaa Liikkuvuus yms. järjestöjen "aktivisteja", jotka haluavat turvata tällaisen menettelyn myös Suomessa. Jos kaikki puolueet (ja heidän äärikannatajansa) päättäisivät, että Suomessa ei hyväksytä tällaista sikailua, niin se pystyttäisiin kyllä estämään. Ei EU-laitkaan kiellä estämästä rikollista toimintaa harrastavien ihmisten maahantuloa. Asiaton oleskelu on Suomen lain mukaan kiellettyä. Nollatoleranssilla jokaiselle kerjäläiselle sakko käteen ja maksu ei-Suomessa asuvilta heti (näin mm. ylinopeussakoista Saksassa). Sakot kun jäävät maksamatta niin karkoitus ja maahantulokielto (kunnes sakot on hoidettu). Sama asia leiriytymisen kanssa. Ei Suomalaisetkaan karavaanarit saa ilmaiseksi parkkeerata mihin haluavat. Leiriytyminen on sallittua vain asianmukaisilla alueilla maksua vastaan. Jos näin ei toimi, niin sakko käteen ja edellä mainutun menettelyn mukaisesti pois maasta. Samaten jokaisesta varkaudesta sakko käteen ja kuten edellä. Kyllä tällä tavalla romanit siirtyisivät hyvin nopesti paremmille apajille.

Vaikka Kalasataman romanit paljastuivatkin rötöstelijöiksi, Vapaa Liikkuvuus- järjestö puolustaa heitä Vihreässä Langassa. "Aktivisti" Eetu Viren on Vihreässä Langassa sitä mieltä, että Helsingin kaupungin tulisi aloittaa romanisiirtolaispolitiikka alusta.

Näin siis Eetu:

”Sen lähtökohdaksi tulisi ottaa yhteistyö romanisiirtolaisten, kolmannen sektorin toimijoiden kanssa ja kaupungin välillä. Romanisiirtolaiset ovat toistuvasti ilmaisseet haluavansa työtä ja jonkin paikan jossa he voivat oleskella rauhassa ilman pelkoa häädöstä ja heitä tulee näissä pyrkimyksissään tukea kaikin tavoin” 
 
Siis nykyään varastelevia, sotkevia romani"kerjäläisjoukkoja" pitää kutsua siirtolaisiksi. Ei terve. Kuten aiemmin totesin ei kielitaidottomille ja ammattitaidottomille löydy Suomesta töitä, kun omiakin ammattimiehiä/naisia on kortisto pullollaan ja lisää tulee, kun Euroalue uppoaa. Eetu ja kaverit tietysti kuuluvat siihen ihmisjoukkoon, jota ei työnteko kiinnosta itseäänkään ollenkaan. Valde maksaa ja sähkö tulee pistorasiasta. Eetu siis myös vaatii kaupunkia järjestämään romaneille ilmaiset tilat majoittumista varten. Eikö Eetu tiedä, että me muut työssäkäyvät Suomalaiset maksamme tämän lystin. Tai tietysti vihervasurit tämän tietävät, mutta ei se heitä kiinnosta. On hyvä, että elämme maassa, jossa voi asua myös Eetun kaltaisia ihmisiä. Vapaassa maassa pitää olla erilaisia mielipiteitä. Se vain on vähän hullunkurista, että Vihreiden virallisessa lehdessä saa esittää tällaisia älyttömyyksiä, mutta sen kritisoiminen halutaan kriminalisoida ja leimata vihakirjoitteluksi. Olisi mukavaa, jos Eetu ja kumppanit hyväksyisivät myös meidät tavalliset Suomalaiset, jotka työtä tekemällä yrittävät rakentaa tätä maata. Me sentään maksamme heidän sikailunsa.

1 kommentti: