VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kielipolitiikka ajaa taas maanpuolustuksen ohi

Hätäpaskahallitus yhdessä desantti Halosen kanssa jatkavat maamme puolustuskyvyn murskaamista ja tänään ilmoitettiin mitkä varuskunnat lakkautetaan. Vasaran alle joutuivat Hämeen rykmentti, Keuruun pioneerirykmentti, Pohjois-Karjalan prikaati, Kotkan rannikkopatteristo, Ilmavoimien Teknillinen Koulu ja Kauhavan lentosotakoulu. Yllätys yllätys Dragsvikin ruotsinkielinen Uudenmaan prikaati ei ollut lakkautettavien osastojen joukossa, rasistisen kielipuolueen puheenjohtaja puolustusministeri Stefan Wallin piti tästä huolen.

Armeijan säästöt ovat muutenkin järjettömiä ja nyt lakkautettavista joukko-osastoista huolestunein olen Pohjois-Karjalan prikaatista. Muiden lakkutettavien yksiköiden toiminnat voidaan ehkä jotenkuten hoitaa sulauttamalla ne muihin yksiköihin, mutta Pohjois-Karjalan prikaati on yksi maamme suurimmista varuskunnista ja siellä koulutetaan joukkoja taistelemaan itärajamme metsäisillä ja teittömillä seuduilla. Wallinin puolustusdoktriiniin ilmeisesti kuuluu, että ei Itä-Suomea tarvitse puolustaa, kunhan bättrefolkilla on oma joukko-osasto, joka suojelee länsirannikon ruotsinkielisten huviloita.

Dragsvikin toiminta voitaisiin korvata hyvin helposti perustamalla esim. Upinniemeen yksi tai kaksi ruotsinkielistä komppaniaa. Tämä tosin tarkoittaisi sitä, että x-määrä ruotsinkielisiä upseereita eivät enää saisi vakipaikkoja kielipoliittisin perustein Dragsvikista, vaan he joutuisivat osoittamaan taitonsa muutenkin, kuin kielenhallinnan osalta. RKP on ilmeisesti sitä mieltä, että armeija voidaan vaikka lakkauttaa, kunhan yksi ruotsinkielinen joukko-osasto säilyy. Maanpuolustuksen kannalta Uudenmaan prikaatin kaislikkojääkäreillä ei ole mitään virkaa. Vaikka vihollinen tekisikin maihinnousun länsirannikolla, niin sen torjumiseen tarvitaan huomattavasti raskaammin varustettuja joukkoja, kuin mitä Dragsvikista tulee. Sen sijaan on vaikeaa kuvitella, että Etelä-Suomen kaupunkilaispojat pärjäisivät kovinkaan hyvin keskellä Itä-Suomen korpea, varsinkin, kun heitä ei siihen enää kohta missään kouluteta.

Pioneeriprikaatin lakkauttaminen on suoraa jatkoa jalkaväkimiinakieltosopimukseen. Tosin Keuruulla koulutetaan kyllä suojelupioneereja, mutta eihän se Kataisen kapinettia kiinnosta. Vähän kummastuttaa myös Porin prikaatin ja Niinisalon tykistöprikaatin yhdistäminen. Paikoilla on kuitenkin useampi sata kilometriä väliä ja tykistön harjoitusalue Niinisalossa. Ilmeisesti tulevaisuudessa tykistön pojat vain kiillottavat tykkejään ja harjoituksissa huutavat kovaan ääneen, että tosi iso laukaus.

On aika surullista kuinka vajaassa vuodessa voidaan murskata totaalisesti Suomen puolustus ja vielä oma-aloitteisesti. Tuskin olisivat venäläiskenraalitkaan parempaan pystyneet. Surullista on myös se, että Suomen ainoa toivo tulevaisuudessa on NATO-jäsenyys. Ei sen takia, että NATO:a edes kiinnostaisi ottaa Suomea jäseneksi tai että se sodan syttyessä nakkaisi paskaakaan mitä Suomelle tapahtuu, vaan se fakta, että NATO vaatii jäsenmaitaan sijoittamaan puolustukseensa 2% BKT:sta joka on huomattavasti enemmän, kuin Suomi on koskaan siihen sijoittanut (sota-aikaa lukuunottamatta). Tällaisella satsauksella voitaisiin pikkuhiljaa korjata nykyisen hallituksen aiheuttamat tuhot puolustusvoimille.

Jos sinua vituttaa taas tämäkin uutinen ja äänestit jotain hallituspuoluetta, niin pidä turpasi kiinni. Tätä sinä olet itse tilannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti