VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Tyhjä olo

Korkein oikeus tuomitsi Jussi Halla-ahon sakkoihin uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Itse odotin, että viimeistään korkeimmasta oikeudesta löytyisi oikeudenmukaisuutta ja syytteet hylättäisiin. Näin ei siis käynyt, vaan itseasiassa KKO kovensi aikaisempien oikeusasteiden tuomioita. Nyt kaikki kortit on Suomen oikeusasteissa katsottu loppuun ja Suomen oikeuslaitos on siis sitä mieltä, että pedofiiliaa ei ole 8-10 vuotiaan pikkutytön raiskaus ja mikä ehkä vielä pahempaa jotkut kansat ovat arvokkaampia, kuin toiset, eikä niitä saa arvostella edes faktapohjalta.

Se että Suomalaisista saa esittää halventavia ja solvaavia väitteitä on oikeuden mielestä ok, mutta kun Suomalaisten tilalle laittaa jonkun erityisoikeuksia nauttivan kansanryhmän, niin kirjoituksesta tulee rikos. Tämä on pöyristyttävää. Saa siis kirjoittaa, että kännissä puukottaminen on Suomalaisten geneettinen ominaisuus, mutta, kun suomalaisen tilalle vaihtaa esim. jonkun muun s:llä alkavan kansan, niin siitä tulee rikos.

Korkeimman oikeuden mielestä satiirinen kirjoittelu kiihottaa kansanryhmää vastaan. Se ei voisi olla enempää väärässä. Jos jokin saa tavallisen kaduntallaajan veren kiehumaan, niin se on esim. tilastokeskuksen esittämät faktat tiettyjen kansanryhmien työllisyydestä ja yliedustuksesta seksuaali- ja väkivaltarikoksissa. Eipä eri ihmisten välistä kanssakäymistä myöskään paranna se, että on säädetty rasistisia lakeja, jotka asettavat kantaväestön huonompaan asemaan maahanmuuttajiin nähden asuntojonoissa ja julkisia virkoja haettaessa.

Demokratian tärkeimmät ominaisuudet ovat on mielipide- ja sananvapaus ja tasa-arvo lain edessä. Nyt korkein oikeus on vienyt nämä oikeudet meiltä pois. Lainsäätäjiltä ja tuomareilta on unohtunut se fakta, että kaltaiseni peruspertit pitävät tämän yhteiskunnan käynnissä. Meille tärkeää on turvallisuuden tunne, oikeudenmukaisuus ja usko demokratiaan. Kun yhteiskunta muuttuu niin, että peruspertiltä viedään nämä pois, ei hän enää kunnioita yhteiskunnan normeja ja lakeja. Silloin peruspertti nousee diktatuuria vastaan ja yhteiskunta kaatuu.

Venäjän asevoimien komentaja kenraali Makarovin puheista nousi kova kohu. Tuli taas selväksi, että Venäjä pitää Suomea etupiirinään. Minä sanon kenraali Makaroville, että jos asiat eivät Suomessa muutu, niin tervetuloa, ainakin tämä reservin yliluutnantti jää kotiin pitämään huolta omasta perheestään. Rakastan tätä maata ja sen ihmisiä, mutta nykyisen hallituksen ja oikeuslaitoksen puolesta en ole valmis taistelemaan, enkä ole kyllä tässä asiassa yksin. Toisaalta nyky hallituksemme onkin täynnä ministereitä (Tuomioja, Arhinmäki jne.), jotka eivät itsekään olisi valmiita puolustamaan Suomea. Kumarran tuhat kertaa mieluummin Moskovaan, kuin Mekkaan.

Viimeinen oljenkorsi on siis Euroopan ihmisoikeustuomioistuin. Enpä olisi oikeasti uskonut, että Suomalaisena joudun laittamaan uskoni demokratiaan tämän instanssin varaan.


1 kommentti:

  1. Periaatteessa asian ei pitäisi niin kuin edes vituttaa, koska on olemassa tapauksia, joilla ei ole mitään moraalista oikeutusta. Vähän sama kuin joku breivik vapautettaisiin jonkun typerän muotoseikan vuoksi, ettei hänelle luettu mirandaa pidätettäessä. Mutta sitten toisaalta, onhan se ällistyttävää, kuinka virkakunta pitää meitä perusperttejä pilkkanaan. Kyllä siinä vähitellen alkaa veri kiehumaan. Eikä vähiten siksi, että Halla-aholle en olisi tätä suonut. Vaikuttaa mukavalta hepulta, ja olisi ollut parempi tuomita joku muu tästä, kun kerran ennakkotapausta haluttiin.

    VastaaPoista