VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Sinä maksat aivopesun

Lueskelin tuossa joutessani Iltalehteä ja silmääni pisti Sari Essayahin kolumni (sama kirjoitus hänen omasta blogistaan), jossa ruodittiin YLE:n pääuutista tulevien opettajien halusta poistaa uskonnonopetus opetusohjelmasta. Uskonnonopetus herättää voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. YLE:n "uutinen" kyllä kertoo sen mitä mieltä näköradion vasemmistotoimittajat asiasta ovat.

"Uutisessa" kerrotaan "tutkimuksesta", jonka perusteella "tilastot" on luotu. YLE oli lähettänyt omien sanojensa mukaan kyselyn 7000 opettajaksi opiskelevalle ja saanut vastauksen 38:lta. Siis 38 henkilöä vastasi kyselyyn ja (kohta) verovaroin ylläpidettävä muka puolueeton Yleisradio on sitä mieltä, että 38 henkilöä muodostavat niin laajan otannan, että siitä voi tehdä tilastoja, joita sitten voidaan uutisoida kovana faktana.

Itse en ole vuosiin kuulunut kirkkoon, enkä tässä halua ottaa minkäänlaista kantaa uskonasioihin, vaan siihen kuinka YLE yrittää aivopestä meitä toimittajien omien arvojen taakse. Ihmiset ovat mielellään samaa mieltä muiden kanssa ja kun uutisoidaan, että tulevat opettajat haluavat uskonnonopetuksesta eroon, niin helposti ajatellaan, että joo sehän on hyvä juttu, kun ei olla asiaan sen enempää perehdytty. Tässä tapauksessa siis 38 ihmisen vastaukset muokkaavat kaikkien YLE:n uutisia seuraavien mielipiteitä. Jutun tehneet "toimittajat" ovat varmasti olleet täysin tietoisia siitä, että 38 ihmistä eivät voi muodostaa minkäänlaisia tilastollisia totuuksia mistään asiasta, kun vertailuryhmä käsittää 7000 ihmistä. Se ei ole tietenkään "toimittajia" haitannut, koska saadut vastaukset ovat edustaneet heidän omaa punavihreää aatemaailmaansa.

On aika käsittämätöntä, että Suomen suurinta mediaa käytetään näin törkeästi pelkkänä propagandakoneena. Härskeintä on se, että me kaikki maksamme tämän paskan. YLE on ollut jo vuosia läpi mädäntynyt paskalaitos, jonka ohjelmista on voinut ainoastaan katsoa urheilua ja kuukauden westernin. Kun seuraavan kerran YLE "uutisoi" jostain "tilastoista", niin muista suhtautua niihin erittäin suurella varauksella. Luultavasti mitään oikeita tilastoja ei ole olemassakaan, vaan ne ovat punavihreiden toimittajien omia mielipiteitä.

2 kommenttia:

  1. Joopa... Samaa mukauutisointia harrastetaan myös ilmaston lämpenemisen suhteen. Ja kaikissa asioissa on aina mukana "lapsen etu". Jos ihminen vastustaa mitä tahansa asiaa, joka on "lapsen edun vastaista", niin hän on fasisti ja lasten vihaaja. Sellaista on touhu.

    Englannissa käydään kiivasta keskustelua, kun BBC:n budjetti on neljä miljardia, että se on liian suuri. Suhteessa asukaslukuun Yle taitaa olla yhtä suuri, mutta eihän täällä mitään keskustelua aiheesta aloiteta.

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Itse en ole koskaan maksanut tv-lupaa lähinnä protestiksi FST:tä kohtaan. En hyväksy sitä, että FST saa YLE:n budjetista yli 20%, vaikka kielidemografian mukaan osuus pitäisi olla 4%. Ei ollut kovinkaan yllättävää, että kun YLE:n suomenkieliset lakkoilivat jokunen vuosi takaperin, niin FST:n henkilökunta jatkoi työntekoaan normaalisti.

    Mielestäni kaikki kanavat saisivat olla mainos/maksukanavia. Jos ihmiset eivät halua maksaa paskasta tyyliin pieni moskeija preerialla, niin ei sitä pitäisi väkisin verorahoilla tuutista työntää ulos. Mutta niinhän se tuppaa olemaan kaikessa korkeakulttuuri/monikulttuurisuus asioissa. Tavalliset ihmiset vastustavat, mutta silti he sen joutuvat maksamaan.

    VastaaPoista