VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

perjantai 17. elokuuta 2012

Goebbelsin jalanjäljillä

Arvostelen usein mediaa ja toimittajia. Mielestäni aito totuuteen pyrkivä journalismi on kadonnut lähes kokonaan maastamme. Kun puhutaan kaupallisesta mediasta, niin heillä on toki oikeus kertoa "uutiset" juuri siitä näkökulmasta, kuin ne haluavat. Toivottavaa toki olisi, että ne eivät edes yrittäisi esiintyä puolueettomina, vaan kertoisivat aidosti mitä poliittista näkemystä kyseinen media edustaa. Kaupallinen media saa tehdä ja julkaista millaista paskaa tahansa. On sitten kuluttajan asia päättää haluaako hän siitä maksaa (tämä näkyy hyvin esim. hesarin laskeneessa levikissä). Mediaa saa toki arvostella, mutta sananvapauteen kuuluu, että omalla rahalla voi julkaista millaista propagandaa tahansa (paitsi tietysti ei saa kertoa tietyistä ihmisistä tilastollisia tosiasioita, koska korkeinoikeus on päättänyt, että tietyt kansanryhmät ja tietty uskonto on kaiken arvostelun yläpuolella). Se, että itse olen asioista useinkin erimieltä, ei poista kaupallisen median oikeutta julkaista ja tuottaa mitä haluavat.

Miksi siis minua vituttaa YLE:n toiminta? YLE ei ole kaupallinen media ja sen tulisi olla puolueeton uutisoinnissaan ja tuottaa tasapuolisesti ohjelmia kaikille. Ensi vuodesta lähtien me kaikki (oli tv tai ei) maksamme YLE veroa, eli olemme periaatteessa kaikki YLE:n omistajia. Nytkin tilanteen pitäisi olla samanlainen, mutta eipä ole. YLE ajaa todella härskisti vihervasemmiston etuja. Totuudella ei ole enää mitään merkitystä. Kaikki YLE:n tekemiset pyhitetään tavoitteella edistää monikulttuurisuutta ja vasemmistolaisuutta. Äärivasemmistolaiset väkivaltaiset huligaanit esitetään aina harmittomina aktivisteina ja jos joku vastustaa hallitsematonta maahanmuuttoa tai on huolissaan naisten tai homojen asemasta islamilaisissa kulttuureissa on hän automaattisesti äärioikeistolainen, jonka ajatusmaailma kumpuaa 30-luvun natsi-Saksasta (mikä oli muuten äärivasemmistolainen puolue).

Kun YLE tekee keskusteluohjelman jostain vasemmistoa kiihottavasta aiheesta esim. homo- tai maahanmuuttoilta, niin ns. "suvaitsevien" puolelle pyritään hakemaan mahdollisimman hyvin koulutettuja ja yhteiskunnallisesti korkeassa asemassa olevia ihmisiä ja vasta puolelle lähinnä ns. "juntteja". Lisäksi "toimittajat" Jan Andersson etunenässä johtavat jatkuvasti keskustelua siihen suuntaan, että vastustajat näyttäisivät olevan "väärässä". Koskaan hän ei ota esille kiusallisia tilastoja tai esim. homoillassa kysynyt "suvaitsevilta" pitäisikö myös imaamien vihkiä homoja avioliittoon (tämä on muuten niin kuuma peruna "suvaitsevien" keskuudessa, ettei sitä käsittele kukaan). Kun jostain asiasta halutaan kommentti "asiantuntijalta", niin poikkeuksetta haastattelun antaa jonkun turhantieteen "päivystävädosentti", jonka poliittista vakaumusta ei ole vaikeata arvata. Ainoat asialliset haastattelut saadaan maanpuollustuskorkeakoulun upseereilta, kun puhutaan kansainvälisestä turvallisuuspolitiikasta.

YLE on julkisrahoitteinen yhtiö eikä sen pitäisi edistää minkään poliittisen aatteen pyrkimyksiä. Kuitenkin YLE julkaisee käsittämättömiä kolumneja siitä kuinka Suomi on ainut maa maailmassa, jolla ei ole omaa kulttuuria tai historiaa. YLE:n mukaan suomalaisuutta ei ole olemassakaan. Onko muka olemassa jokin maa tai kulttuuri joka ei ole saanut vaikutteita muualta?  Tällaista paskaa saa toki julkaista, mutta välineenä pitää olla jokin muu kanava, kuin julkisrahotteinen YLE. Omalla rahalla saa toki julkaista mitä lystää.

YLE siis koittaa poistaa kansallisen identiteettimme. Hyvä esimerkki tästä on Mannerheimin muiston raiskaus. Ei riittänyt, että ensin marskista tehtiin elokuvassa homo, vaan nyt hän ei enää ole edes Suomalainen, vaan afrikkalainen. Elokuvan tuottajan Erkko Lyytisen mukaan hän ei halunnut pahoittaa kenenkään mieltä, eikä tarkoituksena ollut herättää kohua. En tiedä voiko mies enää enempää puhua paskaa. Tottakai ihmisiä vituttaa se, että Mannerheim joka äänestettiin kaikkien aikojen suurimmaksi Suomalaiseksi kuvataan aivan jonain muuna, kuin mitä hän oli. Lyytinen itki mediassa sitä, että hommafoorumeilla kirjoitellaan hänestä vihakirjoituksia ja tuotantotiimin turvajärjestelyjä piti kohentaa. No tämäkin oli sitten pelkkää paskaa, mutta jos Lyytinen haluaa oikeasti pelätä turvallisuutensa puolesta, niin kehoitan häntä tekemään vastaavan elokuva vaikka Mustafa Kemal Ataturkista. Olen varma, että tästä loukkaantuneet ihmiset eivät vain kirjoittelisi nettiin.

Se, että Lyytinen on valehteleva perseenreikä, joka haluaa vain nostattaa kohua, ei poista hänen oikeuttaan tehdä sellaisia elokuvia, kuin haluaa. Se, että me maksamme hänen sairaiden fantasioidensa tuotokset sen sijaan on väärin. Ei ole YLE:n tehtävä mustata (sopii hyvin tähän) kansallisten ikoniemme mainetta tai esittää heidät todellisuudesta poikkeavassa valossa. Ei heitä tarvise palvoa, mutta julkisrahoitteisen yhtiön tulee kohdella historian merkkihenkilöitä heidän ansaitsemallaan tavalla. Jos joku olisi halunnut antaa Lyytikäiselle parisataa tonnia omasta taskustaan höpöelokuvaansa varten, niin siitä vaan. Omatpa on rahansa.

YLE:stä on tullut yksi suuri propagandakoneisto, jonka vihervasemmistolaiset toimittajat seuraavat Goebbelsin ja muiden suurten äärivasemmistolaisten propagandamestarien jalanjäljillä. Tämän on loputtava. YLE on meidän kaikkien omaisuutta, eikä sen tehtävä ole ajaa mitään ideologiaa, vaan tuottaa laadukkaita puolueettomia ohjelmia. Vassarinäpertelijöiden täytyy löytää itselleen uusi tapa julkaistaa paskaansa.

2 kommenttia:

  1. Tekee tosiaan hyvää lukijan objektiivisuusodotuksille, kun heti etusivulla kielletään eri mieltä olevia lukemasta blogiasi!

    VastaaPoista
  2. Lueppa uudestaan mitä siellä alussa sanotaan. Se että en suosittele jotain ei todellakaan tarkoita kieltoa. Tietysti "suvaitsevat" rinnastavat ongelmitta mm. tuohtuneet nettikirjoitukset Mannerheim-elokuvasta ja ihmisten tappamisen Muhamed-elokuvan takia. Eipä siis juuri yllätä, että kehoituskin olla tekemättä jotain ymmärretään tahallaan kieltona.

    Mitä tulee objektiivisuuteen, niin kenellekään ei varmasti jää epäselväksi mitä mieltä minä olen esim. hallitsemattomasta "humanitaarisesta"maahanmuutosta tai maamme puolustuskyvyn alasajasto. Sen sijaan toivoisin, että myös "toimittajat" toisivat selvästi esille mikä on heidän ja heidän edustamansa median kanta asioihin, eivätkä valehtelisi olevansa puolueettomia

    VastaaPoista