VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

torstai 4. heinäkuuta 2013

Raiskaamalla politiikkaa.

Egyptissä on sitten taas valta vaihtunut - ja hyvä niin. Armeija on syrjäyttänyt ääri-islamilainen presidentin Mohamed Mursin ja pidättänyt useita tämän edustaman muslimiveljeskunnan johtavia jäseniä. Koomisen tapauksesta tekee se, että muslimiveljeskunta ja Mursi oli valittu valtaan demokraattisilla vaaleilla vuosi sitten. Ilmeisesti egyptiläistenkin (kuten monien muidenkin muslimimaiden asukkaiden) mielestä demokratia on sitä, että valta on niillä, jotka riuhuvat ja räyhäävät eniten. Minun mielestäni on vain hyvä, että armeija otti vallan Egyptissä. Se taitaa olla ainut taho joka voi pitää yllä edes jonkinlaisen vakauden alueella.

Se mikä taas ei ole koomista on mielenosoituksissa tapahtuneet joukkoraiskaukset. Raiskauksia oli pelkästään sunnuntaina ainakin 46 kappaletta. Egyptiä voidaan viimeaikaisista levottomuuksista huolimatta pitää suht maltillisena muslimimaana. En tiedä onko kyseessä uskonnon naisia alistava piirre vai kulttuurista johtuva tekijä mikä ajaa miehet käyttäytymään eläinten lailla. Kuitenkin on hyvin huolestuttavaa, että niin sanottu länsimaistunut muslimimaa on pohjimmiltaan kuitenkin vielä keskiaikainen yhteiskunta, jossa raiskaukset on keino tehdä politiikkaa ja käyttää valtaa. Kuka kuvittelee, että tällaiset ihmiset voivat oikeasti sopeutua, jollain kotouttamiskeinoilla Suomalaiseen yhteiskuntaan? Egyptistä nyt ei kovin paljoa ihmisiä Suomeen tule muutenkaan, mutta pointti onkin siinä, että jos nämä "edistykselliset" muslimit käyttäytyvät näin, niin mikäpä mahtaa olla tilanne, kun kyseessä on vielä takapajuisempi joukko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti