VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

torstai 22. elokuuta 2013

Valtio säästää kaikessa paitsi...Part II

Jutta on hymyillen punaisissa kynsilakoissaan avannut lisätalousarviotaan. Tarkoitus olisi kääntää talouden syöksykierre taas nousuun. Mikä on siis Jutan ratkaisu? Rakennemuutokset? Virkamieskunnan karsiminen? Byrokratian karsiminen? No ei tietenkään, vaan lisää velkaa.

No mitä sillä velalla rahoitetaan? Tuetaan teollisuutta? Edistetään vientiä? Luodaan työpaikkoja? No ei tietenkään, vaan suunnataan rahat maahanmuuttajien kotouttamiseen.

 Miksi näin? Miksi me haluamme lisää humanitäärisiä maahanmuuttajia, jotka eivät tuo valtiolle tuloja, vaan vain suunnattomasti lisää menoja? Tietysti, koska monikulttuurisuus on rikkaus ja lisärahalla voidaan taas ottaa lisää humamuja, jotka tuovat suunnattomasti lisää tätä määrittelemätöntä rikkautta. Kylläpä tuli itsellekin rikas olo.

Nolla korotukset palkkoihin ja lisää veroja. Se on solidaarisuutta. Mitä väliä sillä on, jos syödään puuroa ja velliä joka aterialla ja muksuille haetaan vaatteet kirppikseltä, kun saadaan lisää eksoottista värinää toreille ja turuille. Kiitos Jutta. Olet hieno ihminen, kun välität meistä Suomalaisista. Kohta emme ole enään impivaaralaisia, vaan aidosti sivistyneitä ja kansainvälisiä, kun meilläkin lähiöt palaa. Lipposen sanoin, nahkurin orsilla tavataan.

Ps. Arvoisa lukija, jos äänestit demareita, niin ota nyt jo helvetti pää pois perseestä ja avaa silmäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti