VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Kiitos Yle! Muslimit kertoivat sen mistä maahanmuuttokriitikot ovat varoitelleet.

Eilen esitettiin Yle:llä islam-ilta. Ennakkoon odotin ylenannin tuttuun tuuliin puolueellista paskaa, jossa kerrotaan kuinka ihana rauhanuskonto islam on ja kuinka kauheita kaikki sen negatiivisista puolista kertovat ovat. Onneksi puolueen näköradio yllätti tällä kertaa positiivisesti. Toimittajat esittivät kysymyksiä -myös niitä kipeitä-, jotka askarruttavat tavallisen suomalaisen mieltä. Ohjelmasta ei myöskään muodostunut päällehuuto-kilpailua, vaan kaikki saivat suht hyvin puhua rauhassa.Tällaisesta Yle:stä minä olen valmis maksamaankin. Puolueeton ja asiallinen. Sehän sen tehtävä kuuluisi ollakin.

Somessa on ollut paljon puhetta siitä, että Simon Elo ja Olli Immonen eivät olleet riittävästi äänessä. Aika hiljaahan herrat olivat, mutta ihan syystä. Mitä järkeä on ulkopuolisena koittaa kertoa kuinka sharia-laissa homoseksuaalisuudesta rangaistuksena on kuolema ja naisen asema on olla miehen omaisuutta, kun vieressä istuva imaami kertoo, että asiat ovat juuri näin. Selväksi tuli myös se, että Suomessa toimivien islamin uskonoppineiden mielestä Suomessakin tulisi toteuttaa sharia-lakia ja koraania ei voi koskaan muuttaa, joten länsimaiset ihmisarvot eivät voi koskaan toteutua muslimien keskuudessa.

Heidi Hautala ja Tarja Filatov taas osoittivat sen kuinka pihalla nämä kukkahattutädit oikeasti ovat. Heiltä olisi odottanut jonkinlaista kommenttia siinä vaiheessa, kun muslimit kertoivat, että naisella ei voi olla kaikkia samoja oikeuksia kuin miehellä tai että homot tulee tappaa. Kommentoinnin sijaan he naurahtelivat vaivautuneesti. Siinä oli näiden tätien anti. Se kertookin kaiken vihervasemmiston suhtautumisesta ihmisoikeuksiin. Heidän mielestään tasa-arvon pitää koskea vain valkoisia kristittyjä ja homotkin ovat normaaleja ihmisiä vain, jos he ovat valkoisia kristittyjä. Vihervasemmiston mielestä maahanmuuttajat ja heidän tapansa ovat kaiken arvostelun yläpuolella, olivat ne kuinka barbaarisia ja kuvottavia tahansa.

Nämä hautalat ja filatovit eivät vain ymmärrä sitä, että kun sharia-laki tulee voimaan koskee se kaikkia -ei vain muslimeja. Sillä ei ole merkitystä tapahtuuko tämä 20 vai 200 vuoden päästä. Se tulee tapahtumaan, jos nyt ei tehdä jotain. Me päätämme millaisen perinnön jätämme tuleville sukupolville. Saattaa tuntua kaukaiselta, että 200 vuoden kuluttua Suomi olisi muslimivaltio, mutta jos tämä on mahdollista, niin miksi nyt ei tehdä mitään tämän ehkäisemiseksi. En minä ainakaan halua, että tulevat sukupolvet joutuvat elämään jossain muslimikalifaatissa. Haluan, että hekin saavat elää vapaassa demokraattisessa maassa, jossa kunnioitetaan länsimaisia ihmisarvoja.

Kannattaa katsoa ohjelma ja muodostaa oma käsitys. Löytyy täältä ja täältä.Itse en osaa päättää kumpi on pelottavampaa. Pipo päässä istuva vihaisen näköinen partasuu joka vaatii sharia-lakia Suomeen vai nuori puoliksi suomalainen imaami, joka hymyillen kertoo, että homoseksuaalisuudesta rangaistus on kuolema.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti