VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Anni jaksaa yllättää.

Vihreät ilmoittivat jäävänsä pois hallitusneuvotteluista. Tässä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, koska Perussuomalaiset ovat ilmeisesti mukana. Yllättävää oli se, että Anni Sinnemäki olisi halunnut jatkaa neuvotteluja.

Siis tämä ihminen, joka ennen vaaleja sanoi, ettei Vihreät ole hallituksessa, jos ei tule vaalivoittoa. Lisäksi hän julisti, että nämä vaalit käydään nimenomaan persujen ja vihureiden välillä. No tauluun tuli ja huolella, mutta se ei Pikku-Annia haitannut. Ministerinä on niin ihqua, että siitä paikasta ei Anni halua luopua. Nyt hän olisi ollut valmis ilmeisesti jopa samaan hallitukseen persujen kanssa. Rupeaa meno olemaan samanlaista kuin RKP:ssä, kaikki käy. No puolehallituksen enemmistö kyllä tajusi, että Pikku-Anni olisi saanut juosta kyynel silmässä pois säätytalolta, kun Soini olisi näyttänyt hänelle ovea.

En kyllä usko, että tästä pelleilystä on vielä nähty viimeistä näytöstä. Joko Katainen taipuu ja hallituksen muodostavat Kokoomus, Keskusta ja Perussuomalaiset, tai ralli alkaa alusta ja demareiden johdolla taas neuvotellaan. Sitä Annikin odottaa kovasti. Pääseehän hän sitten taas leikkiin mukaan isojen poikien ja tyttöjen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti