VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Erkki The Red!

Iltalehti kysyi yhdeksältä uuden hallituksen ministeriltä, mitkä ovat kolme tärkeintä asiaa, jotka he aikovat hoitaa kuntoon. Ministerien vastaukset olivat odotetun kaltaisia. Pääasiassa he halusivat hoitaa oman tonttinsa kuntoon, mitä nyt muutama koitti hämmentää vähän toistenkin soppaa, mutta yksi mies onkin Supermies.

Erkki Tuomioja, Suomen ulkoministeri:

- Maailmanrauha

- Maailman köyhyys

-Ihmisoikeudet

Siis mitä v....a? Risuparta aikoo siis hoitaa maapallon asiat kuntoon tuosta noin vain. Ei tällä miehellä kyllä tavoitteita puutu. Tulee taas mukavat neljä vuotta, kun tämä kylähullu reissaa punaisen kirjansa kanssa ympäri maapalloa. Eipä siinä taideta paljon Suomen etuja ajaa, kun Erkin vaakakupissa painaa muiden maiden köyhien asema paljon enemmän kuin Suomalaisten. Eiköhän Obamankin puhelimessa lue taas Suomen tilalla älä vastaa. Mitenkähän mahtaa tuo Tuomiojan ja Stubbin yhteispeli toimia? Tuppaa miehillä olevan vähän eri tavoitteet, mutta toimialat leikkaavat aika pahasti toisiaan. Saattaa joutua Stubb käymään eräänkin keskustelun paikkaillessaan Tuomiojan sekoiluja. Suomi on kyllä siinä mielessä jännä maa, että täällä pääsee uudestaan ministeriksi, vaikka olisi aikaisemmin epäonnistunut tehtävässään täydellisesti, vai miten sitä pitäisi kuvailla, kun Tuomiojan takia Suomi joutui läntisten suurvaltojen punaiselle listalle.

1 kommentti:

  1. Luulin ensin, että tuo oli vitsi, joten piti käydä kurkkaamassa linkin takaa. Ja voe tokkiisa sentään - niinhän se ääliö oli tosiaan vastannut. Mitä ihmettä pienen Suomen ulkoministerinä tekee mies, joka haluaa poistaa nälänhädän ja lopettaa sodat? Ihan aikuisten oikeasti - vaikka vastaus olisi (kuten luulen) kieli poskessa annettu - Suomen edut eivät siis ole ulkoministerin tavoitelistalla. Voi v*u sentään.

    VastaaPoista