VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Syrjintää!

Tavallisella maalaisjärjellä varustettu ihminen voisi ajatella, että kun hän lähtee ulkomaille lomalle, niin joutuu hän myös maksamaan omat ruokansa. Itse en ainakaan ole kuullut sellaisesta maasta joka tarjoaa ilmaiset ruuat turisteille. Siis ennen kuin luin tämän jutun. Siis Kotkassa avustusjärjestö on vähemmistövaltuutetun mielestä syyllistynyt syrjintään, koska se ei jaa Suomalaisille köyhille tarkoitettua ruokaa turisteille! Kyllä tämä juttu on aivan totta. Sitä ei julkaistu Pahkasiassa vaan Helsingin Sanomissa. Tällaista siis Suomessa. Köyhien ruuat pitää jakaa turisteille.

Muutama huomio kuitenkin. Vähemmistövaltuutetun pitäisi ilmeisesti ajaa vähemmistöjen etuja. En ole koskaan kuullut, että turistit kuuluvat vähemmistöön. Nyt olisi kiva saada Biaudetin älypäiden linjaus sille, että ketkä kuuluvat tähän turistivähemmistöön? Jotenkin epäilen, että ihan kaikki turistit eivät voi kuulua vähemmistöön, koska turistien joukossa on myös paljon länsimaisia lihaa syöviä heteromiehiä, eikä tälle Vihtahousun ruumillistumalle voi antaa vähemmistön erikoisoikeuksia. Rodullinen jako on ihan selvä. Tottakai tummahipiäinen turisti kuuluu vähemmistöön, vaikka heitä onkin paljon enemmän kuin valkoisia. Sitten onkin vaikeampaa. Venäläiset kun ovat suurimmaksi osaksi valkoisia. Tehdään siis selvä linjaus kulttuurien välillä. Vanhojen komujen linjaa seuraten idästä tulee vähemmistöön kuuluvat turistit (vaikka heitä on suurin osa Suomessa vierailevista turisteista) ja lännestä ilmeisesti syrjivään enemmistöön kuuluvia turisteja.

En oikein käsitä, että miksi Suomessa on vähemmistövaltuutettu. Poliisi tutkii rikosepäilyt. Jos ei ole rikosta, niin ei tule tutkintaa. Tässäkin on ihan selvä tapaus. Jokaisella tulee olla oikeus päättää kenellä hän jakaa ilmaiseksi ruokaa tai muita hyödykkeitä. Ainoat mahdollisesti rikollisesti toimivat tässä ovat turistiviisumilla maahan tulleet Venäläisturistit, jotka ovat siis valehdelleet Suomeen tulon syystä. En usko, että kukaan on hakemuksessaan ilmoittanut tulevansa Suomeen hakemaan ilmaista ruokaa avustusjärjestöiltä. Vähemmistövaltuutettu puuttuu aina asioihin, jotka eivät ole millään tavalla lain vastaisia. Hyvä esimerkki oli tämä lakupelle-lakritsipatukan käärepaperi. Kukaan ei ollut siitä poliisille huomauttanut, mutta silloinen vähemmistövaltuutettu itse otti asian esille ja tuomitsi sen. Lopputuleman tietävät kaikki. Miksi meillä siis on pystyssä verovaroilla toimiva laitos, mikä tutkii olemattomia rikoksia ja kun niitä ei ole, niin keksii, että niiden pitäisi olla rikoksia. Eihän tässä oikeasti jumalauta tiedä enää mitä ihmiset saa tehdä ja mitä ei. Parempi lopettaa kaikki hyväntekeväisyys oman maan kansalaisille, koska siitäkin kohta häkki heilahtaa. En usko, että edes kansallissosialistisessa Saksassa tai Neuvostoliitossa viranomaiset toimivat näin mielivaltaisesti. Toki rangaistukset olivat näissä maissa vähän eri luokkaa, mutta niissä maissa oli sentään olemassa jonkinlainen painettu laki jota noudattamalla ei joutunut vaikeuksiin. Suomessa meillä taas on täysin mielivaltaisesti toimiva laitos, jonka johtajana toimii pätemätön henkilö, joka kannattaa tavallisiin Suomalaisiin kohdistuvaa rasistista syrjintää. Vähemmistövaltuutettu voi täysin vapaasti päättää mikä on oikein ja mikä väärin. Sen toimintaa ei valvo kukaan. Vaikka vähemmistövaltuutetun antamat päätökset eivät ole lain edessä pitäviä, niin kusessa ole silti.

Lopuksi sitten löytyi tuo uuden hallituksen punainen lankakin:
Maahanmuutto: Hallitus suhtautuu myönteisesti maahanmuuttoon. Hallitusohjelman mukaan maahanmuuttajat ovat pysyvä ja tervetullut osa suomalaista yhteiskuntaa. Hallitus pitää maahanmuuttajien kotoutumista ja syrjinnän torjuntaa keskeisenä toimintana tällä hallituskaudella. Hallituksen tavoitteena on maahanmuuttopolitiikan linja, joka tukee suvaitsevan, turvallisen ja moniarvoisen Suomen rakentamista sekä lisää Suomen kansainvälistä kilpailukykyä.
Että sillälailla. Kaksi kuukautta tapellaan ja luodaan kaamea tilkkutäkki hallitusohjelmaksi, mutta yksi asia on kaiken edellä. Tätähän Halonenkin vaati Amnestyn puheessaan. Katsellaan nyt vielä neljä vuotta, että millaista kilpailukykyä näillä partasuisilla lapsimerirosvoilla saa aikaan. Se on ainakin varmaa, että ihana monimuotoinen värinä isojen kaupunkien puistoissa tulee lisääntymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti