VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Vasemmiston ei tarvitse tuomita terroristeja.

Kaikki varmasti muistavat kuinka vihervasemmisto valjasti jääkiekon MM-kultajuhlat ällöttävästi omaan käyttöönsä vaatimalla aivan turhaan kaiken maailman rasismilausumia. Kaikki tiesivät, että Leijonilla ei ole mitään tekemistä rasismin kanssa, eikä sen enempää suurimmalla osalla Suomalaisistakaan. Silti vihervasureiden mielestä MM-kulta edisti nationalismia ja siitä piti sanoutua irti.

Anarkistit eli äärivasemmistolaiset terroristit ovat ilmoittautuneet olevansa Pasilan pommi-iskun ja Tapaninvainion polttopulloiskun takana. Sosiaalikeskus Satama kieltäytyy Helsingin Sanomissa sanoutuvansa irti pommi-iskuista.

Sosiaalikeskuksen aktiivi Riia Colliander, miksi Sosiaalikeskus Satama ei sanoudu irti tuhotöistä?
 
"Tämä on monitahoinen kysymys. Monet vetävät heti yhtäläisyysmerkit (tekijöiden ja irtisanoutuvien välille). Vastuun kantaminen on tekijöillä. Miksi Satamalla pitäisi olla suurempi rooli kuin kenelläkään muulla kansalaistoimijalla? Eipä muiltakaan ole kyselty tuomitsevia puheenvuoroja."

Satama kuitenkin kirjoitti 1. kesäkuuta kotisivuillaan, että "Seuraavien päivien aikana toivomme näkevämme monenkirjavia tapoja toimia, kuten kannanottoja, debatteja, performansseja sekä spontaaneja mielenilmaisuja. Tapoja toimia on yhtä lukuisia kuin toimijoita."

Anarkistit kertoivat tehneensä tuhotyöt tueksi Satamalle. Eikö Sataman kannattaisi sanoutua väkivallasta irti?
 
"Tämä on vapaa maa, ja he (tuhotöiden tekijät) päättivät tehdä näin. Tämä ei ole Sataman kanta, mutta itse olen sitä mieltä, että toimintakutsumme käyttäminen tekosyynä ei niin rakentavalle toiminnalle on lapsellista."

Anarkistit julkaisivat tiedotteen tuhotöistä takku.net-sivustolla. Sosiaalikeskuksen keskiviikkoisessa tiedotteessa todettiin, että takku.net on itsenäinen mediaprojekti, jonne kuka tahansa voi lisätä kirjoituksiaan. Sosiaalikeskus Satama ei toimita takku.net-sivustoa. Sataman toimintakutsu julkaistiin myös takku.net-sivustolla. 

Siis kun vasemmiston mielestä kuka tahansa tekee mitä tahansa, minkä voi mahdollisesti tulkita rasistiseksi esimerkiksi kun Suomi voittaa MM-kultaa jääkiekossa, on koko Suomen jääkiekkomaajoukkue ja sen johtoryhmä vastuussa tästä ja sitä pitää pyydellä anteeksi joka mediassa. Kun vasemmistoterroristit yrittävät räjäytellä ihmisiä ja rakennuksia pillunpäreiksi tukeakseen yhteiskunnan verovaroin toimivia vasemmistolaisia järjestöjä, niin tällä ei olekkaan enää syy-yhteyttä. Vasemmiston ei tarvitse pyytää anteeksi. Eikä nämä "humanistiset", "suvaitsevat" järjestöt aio koskaan sanoutuakaan irti näiden terroristien tekosista, koska a) he ovat itse mukana toiminnassa, tai b) he tukevat ja hyväksyvät tämänkaltaisen toiminnan, koska se edistää heidän agendaansa. Näiden "humanistien" mielestä on siis ihan ok räjäytellä ihmisiä kappaleiksi, kunhan se edistää romanikerjäläisten asiaa, mutta, jos poliisit purkavat laittomat ja palovaaralliset romanileirit, niin he ovat fasisteja ja natseja ja ties mitä.

No onneksi nämä vasemmistoterroristit vastustavat myös Suomen puolustusvoimia, koska sehän on tietysti fasistinen laitos, joten on reppanoilta jäänyt tuo maanpuolustuspalvelu pariin viikkoon Lapinjärvellä. Siellä ei ainakaan vielä pääse sivaripate opettelemaan kuinka niitä sovellettuja räjähteitä oikein tehdään.


(Lihavointi HS 8.6 http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/sosiaalikeskus_satama_kieltaytyy_sanoutumasta_irti/)

2 kommenttia:

  1. Mukava huomata, että uusia blogeja syntyy, vaikka Facebook juuri ilmoittikin, että heillä käyttäjämäärät putoavat. Ehkä naamakirja on kuitenkin liian intiimi, että ihmiset haluaisivat avata koko elämänsä muulle maailmalle.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä. En oikein pidä siitä, että ihmiset kirjoittavat omasta perheestään julkisille foorumeille. Itse ainakin keskustelen arkielämän iloista ja suruista perheeni ja ystävieni kanssa. Ajatusten julkaisuun taas sosiaalinenmedia on oiva paikka. Voi päästää vähän höyryjä ulos, eikä vain purnata vaimolle vallitsevista epäkohdista. En ole koskaan oikein syttynyt facebookista. Ihan hyödyllinen systeemi se on joillekin, mutta suurin osa siellä julkaistavasta tuubasta on tasoa profiilipäivitys: katson telkkaria, tai salkkareissa oli jännä jakso. Ei oikein mun juttu.

    VastaaPoista