VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

maanantai 10. lokakuuta 2011

"Nuoriso" rantantunut Suomeenkin

Viime aikoina Suomessakin "nuoriso" on alkanut toimia samalla tavalla, kuin muissa Eurooppalaisissa monikulttuurisuuden rikkauksista nauttivissa maissa. Keväällä YLE, Helsingin Sanomat ja muut johtavat media koittivat valehdella meille, että Suomalaiset nuoret pahoinpitelevät ulkomaalaisia bussinkuljettajia päivittäin ja rasismi on kovassa kasvussa. No Jussi Halla-Aho selvitti asiaa ja paljasti, että media puhuu paskaa. Ei siis ollut kovin yllättävää, että kevään törkein bussikuskiin kohdistunut väkivallanteko olikin maahanmuuttajanuorten tekemä.  Vaasassa miestä ammuttiin hengenvaarallisesti rintaan, kun hän oli erehtynyt huomauttamaan kultamunille, että lapset eivät saa nukuttua, kun he metelöivät. Nämä ovat virallisen mantran mukaan tietysti yksittäistapauksia eikä niistä voi vetää johtopäätöksiä. Mietitäänpä kuitenkin mikä olisi ollut median ja poliitikkojen reaktio, jos uhrit olisivatkin olleet huippuosaajia ja tekijät kantasuomalaisia.

Bussikuskin pahoinpitely:

Media olisi toitottanut kuinka jo viime keväästä lähtien ulkomaalaiset bussikuskit ovat olleet jatkuvan silmittömän väkivallan kohteena. Tekijöiden motiiviksi olisi väkisin haettu muukalaisviha, jota olisi käytetty tuomioiden koventamisperusteena. Halla-Aholta olisi tivattu hänen vastuutaan tekoihin, koska tekijät olisivat hyvinkin saattaneet lukea hänen blogiaan. Halla-Ahon asema hallintovaliokunnan puheenjohtajana asetettaisiin jälleen kyseenalaiseksi. Soinia olisi vaadittu vihdoin vetämään selkeä raja puolueensa "äärioikeistolaiseen" siipeen ja irtisanoutumaan Suomalaisten harjoittamasta rasismista. Media marssittaisi esiin suuren joukon "tutkijoita", yhden pamfletin julkaisseita "tietokirjailijoita" ja dosentteja selittelemään kuinka suuren jytkyn jälkeen rasismi on ollut Suomessa hovikelpoista ja kuinka rasistiset rikokset ovat raaistuneet ja lähteneet räjähdysmäiseen kasvuun. Pravdan kuukausiliite tekisi bussikuskiahmedista viiden sivun sankaritarinan ja eri lehtien palstoilla somalit kertoisivat kuinka he kohtaavat väkivaltaa ja syrjintää joka ikinen päivä. Pääkirjoituksissa pohdittaisiin miksi juuri Suomalaiset ovat maailman rasistisimpia ihmisiä. Päivi Lipponen olisi järjestänyt ainakin kolme rasismin vastaista mielenosoitusta Soininvaara, Jungner, Stubb, Halonen, Tuomioja ja muut mokuttajat repisivät irti kaiken sisäpoliittisen hyödyn  tapauksesta jne.

Vaasan ammuskelu:

Muuten samat reaktiot kuin edellä, mutta lisäksi vaadittaisiin jälleen käsiaseiden täyskieltoa, saatettaisiin jopa vaatia, että ilma-aseet tulevat luvanvaraisiksi. Suojelupoliisia vaadittaisiin tutkimaan onko "äärioikeisto" radikalisoitunut niin paljon, että Suomessakin tapahtuu jotain samanlaista kuin Norjassa. "Äärioikeistolaisiin" ryhmiin kuuluminen pitäisi tehdä rangaistavaksi. Ja ennenkaikkea molemmissa tapauksissa vaadittaisiin puuttumaan kaikenlaiseen "vihakirjoitteluun", joka synnyttää uusia breivikejä kuin sieniä sateella.

Uhrien kannalta on tietysti aivan sama ketä tekijät ovat. Joka tapauksessa he selviävät Suomessa aivan liian pienillä rangaistuksilla. Esim. Bussikuskin elämä on loppuiäksi pilalla. Tekijät istuvat reilut pari vuotta Keravan nuorisovankilassa ja vaikka siellä joutuukin syömään perunaa joka päivä, niin ei rangaistus ole kovin kummoinen.

Kuitenkin se, että nyt kun uhrit ovat Suomalaisia, niin tapaukset eivät herätä minkäänlaista julkista keskustelua on pöyristyttävää. Kuinka monta tällaista "yksittäistapausta" pitää vielä tapahtua ennekuin vihervasemmisto herää siihen todellisuuteen, että Suomi on matkalla samaan monikulttuurisuushelvettiin, kuin missä muut Länsi-Euroopan maat jo ovat. Ei voida puhua yksittäistapauksista, kun Helsingin katuryöstöt ovat jälleen lähteneet rajuun kasvuun. Vai kuvitteleeko joku, että ihan kantasuomalaiset nuoret ryöstelevät alaikäisiltä uhreiltaan rahaa, kännyköitä ja vaatteita? Jos näin olisi niin media olisi sen kyllä erikseen maininnut. Tämä on vain luonnollista monikulttuurista kehitystä. Vastaavia "nuorisojengejä" pyörii jokaisessa suuressa Länsi-Eurooppalaisessa kaupungissa. Helsinkiläisissä kouluissa "nuorisojengit" terrorisoivat muita oppilaita. Opettajat levittelevät käsiään ja "tutkijat" höpöttelevät kulttuurieroista ja sopeutumisvaikeuksista. Ratkaisuksi koitetaan hakea sitä, että Helsinki lisää monikulttuuristen koulujen rahoitusta. Tämäkin on vain luonnollinen jatkumo monikulttuurisuudelle. Esim. Berliiniläisissä kouluissa, joiden oppilaiden juuret ovat aivan jossain muualla kuin Saksassa, on koulujen ovilla amerikanmallin mukaisesti metallinpaljastimet ja vartijat koittavat turvata opettajien työrauhan ja suojella Saksalaisia lapsia toisen- ja kolmannenpolven mamulapsukaisilta. Tätäkö Suomeenkin halutaan?

Ei tarvitse mennä edes kovin kauas nähdäkseen mihin hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto johtaa. Ruotsissa Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä on kaupunginosia jotka ovat täysin "nuoriso"jengien hallussa. Niihin ei edes sairaanhoitajat ja palomiehet uskalla mennä ilman poliisisaattuetta. Nyt Malmön Rasmusgatanilla postikin jää jakamatta (1,2), koska "nuorisojengi" ei ilmeisesti pidä siitä, että valkoihoiset kuljeskelevat heidän alueellaan.

On aivan käsittämätöntä, että poliitittinen eliitti ja media eivät näe tässä kehityssuunnassa mitään huolestuttavaa. Ei kaikki ruoho aidan toisella puolella ole vihreämpää. Ei kansainvälisyyden pidä tarkoittaa sitä, että sen varjolla sallitaan terrorismin rantautuminen maahan ja huononnetaan kantaväestön elinolosuhteita. Sanotaan, että mennyttä ei pidä haikailla, mutta itselläni ainakin on ikävä sitä aikaa, kun naiset pystyivät kulkemaan Kaisaniemenpuiston läpi pelkäämättä pientä puskarikastusta tai nuoret saivat huoletta kulkea pääkaupunkimme kaduilla ilman katuryöstön uhriksi joutumisen vaaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti