VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

torstai 13. lokakuuta 2011

Tynkkynen laittaa taloutesi kuntoon.

Eduskunnassa käytiin maanantaina tiukkaa budjettikeskustelua. Tietysti hallituksen mielestä se oli historiallisen loistava ja opposition mielestä aivan paska. En nyt mene syvällisemmin budjetin sisältöön. Verojen korotukset eivät ole koskaan kenenkään mieleen, jostain valtion on kuitenkin tulonsa saatava.

Se mistä verot kerätään onkin sitten eri asia. Hätäpaskahallituksen edustajat puolustelivat tasaverojen korotuksia parhaansa mukaan. Jälleen tuli esille se fakta, että Vihreät elävät aivan omassa maailmassaan. Kun oppositio kritisoi mm. polttoaineveronnostoa, niin Oras Tynkkynen (Vihr.) opasti meitä tavallisia pulliaisia, että oman taloutensa voi laittaa kuntoon vaihtamalla autonsa vähäpäästöisempään, tehdä etätöitä tai muuttaa lähemmäksi työpaikkaa. Lisäksi voi kuulemma ajaa taloudellisemmin ja tarkistaa rengaspaineet. Siis mitä v....a? Luuleeko Tynkkynen, että Suomalaiset huvikseen ajavat EU:n vanhimmalla autokannalla? Älypää hei, pieni huomio, uudet autot maksavat rahaa ja tavallisten ihmisten pitää oikeasti tehdä töitä, että sitä rahaa saa edes asumis- ja ruokakustannuksien hoitoon. Ei tavallinen duunari pysty vaihtamaan autoa vain sen tähden, että se kuluttaa vähemmän. Ei siihen pysty moni johtajakaan. Jaa, että muutetaan asumaan lähemmäs työpaikkaa. Tynkkynen kun ei ole koskaan tehnyt oikeita töitä (kuten ei suurin osa muistakaan Vihreistä), niin hän ei ilmeisesti ymmärrä, että työpaikat sijaitsevat yleensä kaupunkien keskustoissa ja siellä asunnot maksavat huomattavasti enemmän, kuin esikaupungeissa, eikä kaikki muutenkaan mahdu asumaan ydinkeskustoihin, ellei niitä sitten rakenneta pilvenpiirtäjiä täyteen. Varmasti suurin osa ihmisistä tekisi mielellään etätöitä, joten Tynkkynen voisi paljastaa sen suuren salaisuuden, että miten se muurari sieltä kotoa käsin niitä taloja rakentaa? Tynkkynen ei ilmeisesti ymmärrä, että järjestöaktivismi ei ole oikeata työntekoa, eikä yhteiskunta pyöri pelkästään heidän avullaan (ilman se kyllä tulee toimeen vallanmainiosti).

Tynkkysen aivopierut ovat juuri sitä samaa sontaa mitä muutkin todellisuuden ulkopuolella elävät Vihreät suoltavat. Sähkö tulee pistorasiasta ja muuta paskaa. Ei hyvää päivää. Tynkkysen kaltaisia idiootteja kyllä mahtuu hyvin meidän muiden joukkoon, mutta se on sairasta, että jotkut ovat niin tyhmiä, että vielä äänestävät tällaisia valopäitä eduskuntaan.

3 kommenttia:

 1. Perinteisessä teollisuudessa oli pitkiä työuria, mutta nykyinen suuntaus on muutaman vuoden mittaiset "projektit" eri työnantajilla. Tämä tarkoittaa työpaikan vaihtamista muutaman vuoden välein, ja Tynkkysen logiikalla myös muuttamista muutaman vuoden välein.

  VastaaPoista
 2. Tiedät jotain rautateistä ja junista. Olet varmaan huomannut että suurteollisuus joiden tehtaat ja kaivokset tms. jotka käyttävät rautateitä tavarankuljetuksiin, ei sijaitse kaupunkien keskusta-alueilla.

  Totesin joskus Kumitontun blogissa että teollisuus ei sijaitse kaupunkien keskusta-alueilla, vaan teollisuusalueilla jotka sijaisevat kaupunginosissa, lähiöissä, lähistön kunnissa, toisella puolella maata, taikka ulkomailla.

  Helsingissä on lähinnä pääkonttoreita mutta ne ehkä antavat vaikutelman että kaikki firmaan liittyvä on noissa konttoreissa. Kuitenkin tuotannon puolella vuollaan ne tulot joilla noita konttoreita ylläpidetään.

  VastaaPoista
 3. On totta, että suuret tuotantolaitokset eivät yleensä sijaitse kaupungien ydinkeskustoissa. Nykyään taitaa kuitenkin työskennellä enemmän ihmisiä konttoreissa ja eri palvelupisteissä. Siitä kertoo jo Helsingin aamuruuhkatkin. Sillä ei sinänsä ole niin väliäkään missä ihmiset käyvät töissä. Jokatapauksessa Tynkkysen lausunto oli todella typerä ja osoitti sen, että hänellä ei ole minkäänlaista käsitystä tavallisten ihmisten arjesta.

  VastaaPoista