VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Nyt Teuvo turpa kiinni.

Hakkaraisen Teuvo on noussut  tällä lausumallaan taas otsikoihin. Alkujaanhan Ilta-Oksennus kysyi Teuvon mielipidettä siitä, että hän on kuulemma homojenkin suosikki. Tarkoitus oli tietysti provoisoida Teuvoa sanomaan jotain sopimatonta ja siinä lehti onnistui. Jokainen varmasti ymmärtää, että Hakkaraisen heitto oli tarkoitettu vitsiksi. Samanlaisia juttuja viljellään lähes joka asiasta, eikä kukaan niitä vakavissaan puhu. Hakkarainen ei vain ole ymmärtänyt sitä, että juuri tämän kaltaisia juttuja vihervasemmistomedia odottaa vesikielellä. Sillä ei ole väliä missä asiayhteydessä tai kuinka vakavissaan Perussuomalaiset poliitikot lausuntojansa antavat. Mediaa kiinnostaa ainoastaan se, että saadaanko lausuma jotenkin käännettyä heitä ja heidän edustamaansa puoluetta vastaan.

Tämä homotahvenanmaalle-läppä on julkaistu jokaisessa suuressa mediassa, eikä missään niistä ole mainittu jutun alkuperäistä aihetta tai sitä, että kyseessä olisi ollut humoristinen heitto. Itselleni "uutinen" hyppäsi silmille teksti-tv:n sivuilta. Sekä YLE, että MTV3 ilmoittivat vain, että Hakkarainen on vakavissaan ehdottanut homojen ja Somalien siirtämistä Ahvenanmaalle. Jos en tietäisi näiden medioiden vääristelevän totuutta omien tarkoitusperiensä mukaan, niin olisin ollut tyrmistynyt. Näillä "uutisilla" on vain tarkoitus leimata persut rasisteiksi ja saada aikaan syvää halveksuntaa heitä kohtaan. Antaahan lausunto vihervasemmistolle taas yhden lyömäaseen lisää.

En sinänsä halua arvostella Teuvo Hakkaraista tai hänen antamiaan lausuntoja. Suomessa on sananvapaus ja asioista pitää saada puhua, vaikka vastakkaiset mielipiteet eivät itseään miellyttäisikään. Hakkarainen ei vielä kuitenkaan ole ilmeisesti tajunnut sitä, että Suomen media kyttää nimenomaan persupoliitikkojen puheita ja tekoja. Mitään asiallista ei julkaista, mutta kaikki mistä saadaan "kohu" aikaiseksi kyllä kiinnostaa. On aivan sama vaikka Hakkarainen keksisi ratkaisun Euroopan talouskriisiin, olisi hän silti median silmissä "maalainen" junttirasisti niinkuin kaikki Perussuomalaiset. Siis pieni neuvo Teuvolle. Pidä korkki ja turpa kiinni vähän aikaa. Nyt aiheutat persuille vain haittaa tekemisilläsi ja sanomisillasi ja sitä kautta tahtomattasi tuet vihervasemmistolaista utopiapolitiikkaa. Kun sanot jotain typerää, vaikka vain vitsillä, niin laskee se muiden persupoliitikoiden fiksujen puheiden painoarvoa, eikä puolueen kannatus siitä ainakaan parane. On tietysti inhottavaa, että elämme maassa missä ei saisi olla muita mielipiteitä, kuin ne mitkä "toimittajat" hyväksyvät, mutta tämä on todellisuutta ja sen kanssa pitää yrittää tulla toimeen, jos haluaa saada muutosta aikaan.

2 kommenttia:

  1. Nyt aiheutat persuille vain haittaa...eikä puolueen kannatus siitä ainakaan parane.

    Minulle on ihan sama aiheuttaako joku tai kukaan Perussuomalaisille haittaa. Pääasia on, ja siitä Kiitos Hakkaraiselle, että joku uskaltaa näkyvässä asemassa puhua mitä sylki suuhun tuo. Se on itsessään paaaaaaljon tärkeämpää kuin Soinin puolueen kannatus. Ugh.

    VastaaPoista
  2. On persut minunkin makuuni hieman liian vasemmistolainen, mutta tällä hetkellä se on ainoa puolue, joka suhtautuu kriittisesti hallitsemattomaan humanitääriseen maahanmuuttoon. Lisäksi se on ainut oikea vastavoima punavihreälle hulluudelle Suomalaisessa politiikassa. Se, että Hakkaraisen Tepa kikkailee vie huomion oikeasti tärkeistä asioista, kuten puolustusvoimien rampauttamisesta ja Suomen kansantalouden romahduttamisesta järjettömillä tukipaketeilla. Se kuka puoluetta johtaa ei ole tärkeää, kunhan fiksuilla ihmisillä kuten Jussi Halla-Aholla, Sampo Terholla, Jussi Niinistölla ja kumppaneilla on joku kanava jota kautta oikeasti pystyy vaikuttamaan asioihin.

    Muuten kiitos kommentista. On mukavaa saada myös kriittistä palautetta, vaikka pääsäätöisesti samoilla linjoilla ollaankin. Hau.

    VastaaPoista