VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kauheat natsit ja ihanat kommunistit

Juha Eerolan (Ps.) eduskunta-avustaja Ulla Pyysalo oli muutama vuosi takaperin hakenut Suomen vastarintaliikkeen jäsenyyttä. Pyysalon mukaan kyseessä oli päähänpisto, eikä hän ollut tutustunut järjestöön paremmin. En nyt välttämättä pidä SVL:n linjaa kovin asiallisena, mutta on se sitten kansallissosialismiin tukeutuva järjestö tai ei, niin en ymmärrä mikä siitä tekee niin paljon kauheamman, kuin äärivasemmistolaisista järjestöistä (tietysti myös kansallissosialismi on kuten nimi kertoo vasemmistolainen aate)? SVL ei tietääkseni ole syyllistynyt sen pahempiin tekoihin, kuin vasemmistolaiset anarkistiaktivistit, päinvastoin. Jos ei lasketa mukaan separatistien tekemiä terroritekoja (ETA, IRA jne.), niin äärivasemmisto on lähes kaikkien Euroopassa sattuneiden terroritekojen takana (muut äärimuslimien tekoja + Breivik). Suomessakin viime vuosien ainoat poliittiset terroriteot on tehnyt nimen omaan äärivasemmisto (Pasilan pommi-isku, huoltoaseman poltto). Kuitenkin tästä Pyysalon jäsenyysanomuksesta on noussut hirveä kohu ja hänen erottamistaan Perussuomalaisista harkitaan.

Suomalaisista poliitikoista hyvin moni on entisiä Taistolaisia ja jotkut jopa tunnustautuvat Stalinisteiksi. Tämä tuntuu olevan ihan ok, mutta kun mainitaan natsit, niin jo huutavat lööpit ja olkiukot sytytetään tuleen. En pysty käsittämään sitä, että maailman historian pahinta joukkomurhaajaa saa fanittaa, mutta jos löydetään edes pieni aasinsilta toiseksi pahimpaan, niin sinua kohdellaan kuin ruton saastuttamaa. En todellakaan hyväksy natsien tekoja, mutta Suomessa luulisi, että Stalinia pidettäisiin pahempana hahmona, kuin Hitleriä, sillä nimenomaan Stalin halusi valloittaa Suomen ja hyökkäsi tänne omien suuruuden hullujen haaveidensa motivoimana (niinkuin Hitler Puolaan).

Suomi on ainut Neuvostoliiton hyökkäyksen kohteeksi joutunut maa, missä kommunismin likapyykkiä ei ole vieläkkän pesty. Tiitisen lista on ja pysyy SUPO:n kassakaapissa, eikä KGB:n arkistoja ole kukaan johtava poliitikko vaatinut avattavaksi. Toimittajista suurin osa on vasemmistolaisia ja hyvin monella kaapista löytyy komissaarin univormu. On vaikeaa kuvitella, että esim. Baltian maissa suhtauduttaisiin yhtä ihannoiden entisiin  kommunistidiktatuurien tukijoihin. Suomi on myös varmasti ainut läntinen demokratia, jossa presidentiksi asti pääsee henkilö, joka on fanittanut DDR:ää, tai ulkoministeriksi henkilö, joka hyväksyy maanpetturi isoäitinsä teot.

No Suomessahan ei ole oikeasti puolueetonta mediaa olemassakaan, eikä täällä nykymenolla tulla koskaan myöntämään sitä, että ideologioiden kaikki ääripäät ovat yhtä perseestä. Meinaa vaan aina yrjö lentää, kun media ja vasemmistopoliitikot hurskastelevat äärioikeistosta, vaikka sieltä vasemmalta laidalta taitaa löytyä kansalliselle turvallisuudelle se todellinen uhka. Pyysalo luultavasti erotetaan, mutta Punainen Eki ja kumppanit sen kun porskuttaa. Eläköön Demokratia ja vapaa lehdistö!

Lisäys:

Aika jännä juttu sinänsä, että kukaan ei kauhistele sitä, että Pyysalon jäsenyysanomus saatiin kaivettua esiin rikollisin keinoin, "aktivistien" hakkeroitua SVL:n sivut. Käsittämättömämpää on se, että persujen Ruohonen-Lerner jopa kiittää mediaa tällaisten tietojen esiinkaivamisesta. Ilmeisesti äärivasemmiston rikollinen toiminta on ihan ok, koska eipä hakkerointia ole kukaan tuominnut. Henkeäni pidätellen odotan milloin poliisi aloittaa tämän rikoksen esitutkinnan :).

1 kommentti: