VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Ajankohtainen kakkonen part II

Viime kirjoituksessani ihmettelin mistä Ajankohtainen kakkonen oli saanut selville, että Espoossa kidutetuksi joutunut 14-vuotias poika olisi ollut ulkomaalaistaustainen. No myös muut ovat ihmetelleet samaa ja Jussi Halla-Aho otti asiasta selvää. Selvisikin, että "toimittaja" oli keksinyt koko jutun viharikoksesta. Siis valehteli aivan tietoisesti valtakunnallisessa lähetyksessä. Ei voi kuin ihmetellä, että kuinka nämä "suvaitsevat" edes kehtaavat suoltaa tällaista valheellista paskaa ulos tuutista. Kyllä menee TV-lupamaksut hyvään käyttöön.

Mari Lukkari olet valehtelija ja ilmeisen kykenemätön toimimaan toimittajana. Siis eroa.

2 kommenttia:

  1. En kommentoi varsinaisesti tätä juttua, vaan blogiasi yleensä. Se on minusta vallan järkevä ja asiallinen ja sitä on tullut säännöllisesti seurattua. Lisäsin sinut linkkilistalleni. Voimia eloon & jatkuvaa menestystä.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia vaan. Kävijämääräkin näytti pompsahtavan aika mukavasti tuon sinun lisäyksen jälkeen. Koitan pysyä asialinjalla jatkossakin, vaikka välillä meinaa savu nousta korvista, kun seuraa tätä nykymeininkiä.

    VastaaPoista