VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Vasemmistomedian reaktio ja vastuu Oslon tragediassa

En hyväksy minkäänlaista väkivallan käyttöä omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Anders Behring Breivik on sairas lasten tappaja, joka pitäisi nylkeä kuoliaaksi. Hänen teossaan ei ole mitään ihailtavaa tai puolusteltavaa Minulla on itselläni kolme lasta enkä pysty kuvittelemaan mitään kauheampaa kuin heidän menettämisen. Otan osaa kaikkien Oslon verilöylyn uhrien omaisten suruun.

Breivik on psykopaatti. Siitä kaikki ovat varmasti samaa mieltä. Se miten hänestä tuli sellainen tai mikä sai hänet tekemään tämän hirmuteon on nyt keskustelun aiheena. Suomen median mukaan Breivik on äärioikeistolainen. Sitä toitotetaan jokaisessa lehdessäja radion ja tv:n uutislähetyksissä. Ilmeisesti hänellä saattaa olla yhteyksiä uusnatseihin ja ainakin hän suhtautuu äärimmäisen kriittisesti islamilaisista maista Eurooppaan suuntautuvaan muuttoliikkeeseen. Se että kritisoi Euroopan islamisoitumista tuskin kuitenkaan tekee kenestäkään äärioikeistolaista. Natsin suuhun kuulostaa myös hyvin oudolta Churchillin ja Israelin ihannointi. Mutta olkoon. Sanotaan, että hän on äärioikeistolainen ja olkoon vaikka natsikin. Tekeekö tämä kaikista oikeistolaisista tai maahanmuuttokriitikoista hänen kaltaisiaan? Ainakin Suomalaisen median mielestä tekee. "Toimittajat" koittavat hakea mitä uskomattomampia yhteyksiä Breivikin ja persupoliitikkojen ja itse puolueen välillä. Tämä on sinänsä aika hassua, koska aina kun muslimiterroristit räjäyttävät pommejansa Suomalainen media on ensimmäisenä huutamassa, että yksittäistapaus, suurin osa muslimeista ei ole terroristeja, Hämeenanttila roudataan jokaiseen uutislähetykseen jauhamaan jargonia siitä kuinka todellinen islam on rauhan uskonto, jne.

Ensimmäisenä demonisoitiin tietysti Jussi Halla-Aho. Tämä ei todellakaan ollut yllätys. Halla-Aho on varmasti kotimaisen median eniten vihaama henkilö. Jotkut "toimittajat" ovat ottaneet hänen mustamaalaamisensa henkilökohtaiseksi projektikseen. Useat lehdet uutisoivat kuinka Halla-Ahon nimi mainitaan Breivikin manifestissa ja että Breivik samaa mieltä ainakin yhdestä Jussin kirjoituksesta. Mitä sitten? Mikä uutinen tämä on? Halla-Aho on hyvä kirjoittaja ja hänen ajatuksiinsa yhtyy varmasti miljoonat Eurooppalaiset. Pelkästään Suomessa persuja kannattaa melkein neljännes kansasta. Halla-Aholta kyseltiin, että ottaako hän vastuuta teosta. Siis mitä v....a? Kuinka Halla-Aho voisi ottaa vastuun jonkun mielipuolen teoista tai sanoista. Manifesti on 1500 sivua pitkä ja siinä mainitaan lukemattomia poliitikkoja ja vaikuttajia. Kuitenkin Halla-Ahon pitäisi kuulemma ottaa vastuu tämän psykopaatin teoista. Montako kertaa vasemmistojohtajia on pyydetty Suomessa ottamaan vastuu Eurooppalaisten vasemmistoterroristien teoista? Onko Haloselta kenties pyydetty kommenttia kun Punaisen Armeijakunnan viimeinen vangittu jäsen vapautettiin? Ei tietenkään, koska se olisi järjetöntä. Ei Halonen automaattisesti hyväksy Punaisen Armeijakunnan murhia ja terroritekoja, vaikka hän Itä-Saksan fani olikin. Yhtä typerää on olettaa, että maahanmuuttokriitikot kannattaisivat Breivikin tekoja.

Mediassa on lähes hysteerisesti paruttu äärioikeiston noususta. Siitä on kuulemma ollut selviä merkkejä ilmassa ympäri Eurooppaa. Nettikirjoittelun sävyn paheneminen kuulemma on yksi viesti äärioikeiston nousuun. Omasta mielestäni Perussuomalaisten kannatuksen kasvu tai kansalaisten tiukentuva suhtautuminen holtittomaan humanitääriseen maahanmuuttoon ei todellakaan kerro mistään äärioikeiston suosion kasvusta, vaan siitä, että kansalaiset ovat saaneet tarpeekseen järjettömästä maahanmuuttopolitiikasta ja Eurostoliiton rakentamisesta. Suomalaisten kuppi on täynnä ja niin taitaa olla aika monen muunkin maan kansalaisten. Se että ei jaa vihervasemmistolaisten maailmanparannus aatetta, ei tee kenestäkään sen enempää oikeistolaista, kuin vasemmistolaistakaan.

Suomessa pitää kuulemma laittaa nettikeskustelulle tiukat rajat. Media koittaa syyllistää kaikkia, jotka eivät hyväksy alistumaan tahdottomiksi idiooteiksi. Eikö vihervasemmiston ohjailema media ymmärrä, että juuri keskustelun puute aiheuttaa turhautumista. Breivik on itse kirjoittanut, että erosi Edistyspuolueesta, koska ei enää uskonut demokraattiseen vaikuttamiseen. Miksi näin? En tiedä miten media suhtautuu Norjassa  muslimien humanitaariseen maahanmuuttoon, mutta epäilisin, että samalla tavalla kuin Suomessa. Jos näin on, niin mediallakin olisi itsetutkiskelun paikka, Minun mielestäni Breivik on vain yksittäinen hullu. Mitään verkostoa hänellä tuskin on. Siihen ei ainakaan Norjan poliisi usko. Vapaassa demokratiassa ei pystytä valitettavasti estämään tämän kaltaisia yksittäisen ihmisen tekemiä terroritekoja. Vasemmisto- ja demarinuoret vaativat poliisia lopettamaan äärioikeistolaisten ryhmien toiminnan Suomessa. Poliisin olisi varmaan helpompi toimia, jos vasurit olisivat viitsineet kertoa missä näitä kuvitteellisia ryhmiä toimii tai mitä ne ovat. Jos vasurit meinaavat muutaman klanipääteinin kaljaporukoita, niin ei hyvää päivää. Miten poliisi ne lopettaa? Kaikki nahkapäät riviin ja ammutaan? Se sopisi tietysti vasemmiston tyyliin. Niin vasemmiston hallitsemissa maissa on ollut tapana tehdä erilailla ajatteleville.

Lehdistö ja vasurit siis huutavat kilpaa kuinka äärioikeisto on kauhean vaarallinen ja siitä pitää päästä eroon. Viime vuonna EU:ssa tehtiin 249 terroristi-iskua. Valtaosa oli separatistien tekemiä iskuja Espanjassa, Ranskassa ja Pohjois-Irlannissa. Muslimit tekivät kolme terroristi-iskua ja äärivasemmistolaiset 45 iskua. Siis vasurit tekivät 45 terroristi-iskua EU:n alueella viime vuonna. En ole kuullut Arhinmäen tai Urpilaisen irtisanoutuvan näistä iskuista. Eipä ole lehdistökään kysellyt Tuomiojalta tai Soininvaaralta heidän vastuustaan iskuista. Miten vasurit kehtaavat syyllistää oikeistoa yhden hullun tekemästä teosta. Kuolonuhreja tuli kyllä julmetun paljon, mutta se oli yksittäinen teko. Vasemmisto siis hyväksyy terroriteot, jos ne auttavat heidän asiaansa tai niiden tekijöinä on vasemmistolaisia. Vasemmisto on siis ominut itselleen väkivallan käytön. Tämä ei sinänsä ole mikään uutinen. Vasemmisto on aina perustanut valtansa propagandaan, väkivaltaan ja pelon lietsontaan Muistaako kukaan edes milloin äärioikeistolaiset ryhmät olisivat viimeksi tehneet terrori-iskun Euroopassa? Muslimi- ja vasemmistoterroristien harjoittamasta väkivallasta on tullut niin arkipäiväistä, että sitä ei kukaan edes jaksa kauhistella.

Se, että vihervasemmisto repii kaiken mahdollisen hyödyn irti Norjalaisten nuorten kuolemasta ei yllätä. Se mitä he taas vaativat on pelottavaa. Media on täynnä vihervasuripoliitikoiden vaatimuksia siitä kuinka oikeiston toimintaa pitää rajoittaa, sensuuria pitää lisätä nettiin, aseet pitää kieltää rehellisiltä kansalaisilta ja "viha" kirjoittelijat laittaa vankilaan. He siis vaativat vapaan demokraattisen yhteiskunnan lopettamista. Eivätkö he tajua, että rajoittamalla ihmisten sananvapautta ja oikeutta harjoittaa haluamaansa politiikkaa, on se askel kohti diktatuuria. Breivikin kaltaiset hullut saavat tästä vain lisää sytykettä raivoonsa. He saavat oikeutuksen teoilleen. Lisäksi diktatuuria vastaan nousevat oikeutetusti myös tavalliset ihmiset. Vain vihervasemmistolaiset idealistit voivat väittää, että monikulttuurinen yhteiskunta toimii käytännössä. Kaikkien isojen Eurooppalaisten maiden johtajat ovat myöntäneet, että näin ei ole. Jos tavallisilta ihmisiltä viedään vaikuttamisen mahdollisuus esim. maahanmuuttopolitiikkaan kriminalisoimalla sen kritisointi, niin pahaa pelkään, että poliittista väkivaltaa tulee tulevaisuudessa käyttämään myös muutkin kuin vasemmiston ja muslimien edustajat.

Paavo Arhinmäki vaatii tiukkaa linjaa vihapuheisiin. Hänen mielestään ei voida puhua yhden hullun hyökkäyksestä. Nyt odotetaankin mielenkiinnolla, että milloin Paavo "ei päivääkään töissä" Arhinmäki tuomitsee muslimien tekemät terrori-iskut ja vaatii muslimien moskeijoissa saarnaamien vihapuheiden lopettamista. Ihan heti ei muöskään kannata odottaa kovin kriittisiä kannanottoja vasemmistoterroristien jatkuviin iskuihin siviilejä kohtaan. Paavo on poliitikkona todella kuvottava hahmo. Paskanpuhuja, takinkääntäjä ja nyt vielä kuolleista lapsista hyötyä tavoitteleva opportunisti. Häntä kuvottavampi hahmo on ehkä vain Erkki Tuomioja. Tuomioja näyttää ihan katujuopolta ja nyt hän on tainnut oikeasti myös juoda vähän lasolia, ainakin sen perusteella mitä hän on viime päivinä suustaan päästänyt. Tuomiojan mukaan sivistysvaltiossa ei ole aseita ihmisten kotona. Missä mahtaa tämä utopistinen valtio sitten sijaita? Ei sellaista maata ole olemassakaan. Ilmeisesti Tuomioja määrittelee mikä on sivistystä ja mikä ei. Sveitsiä voidaan pitää oikeutetusti maailman demokraattisimpana maana ja siellä armeijan käyneet miehet säilyttävät rynnäkkökiväärinsä kotona. Erkin mielestä Sveitsi on varmaan todella barbaarinen paikka. Viimeisin valhe minkä Erkki suustaan päästi oli, että Suomessa pidetään automaatti- ja sarjatuliaseita kotona. Risuparta on tainnut olla pienessä sievässä, kun mieleen ei tullut, että automaattiase on sarjatuliase. Tuomioja varsin hyvin tietää, että Suomessa on vain kourallinen asekeräilijöitä, joilla on lupa hankkia automaattiaseita. Se ei Érkkiä haittaa, koska Erkki tietää, että hän voi valehdella ja liioitella miten paljon haluaa, koska ei media kyseenalaista hänen sanomisiaan. Valitettavaa on se, että jotkut vielä uskovat hänen paskapuheensa.

1 kommentti: