VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Thors on kansanryhmä

Turun hovioikeus on koventanut tamperelaisen miehen käräjäoikeudessa saamaa tuomiota Astrid Thorsin uhkaamisesta. Mies kirjoitti facebookissa olevansa valmis istumaan muutaman vuoden Thorsin taposta. Hovioikeus tuomitsi miehen laittomasta uhkauksesta, kunnianloukkauksesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hovioikeuden perustelut täältä.

Laittomasta uhkauksesta voidaan olla montaa mieltä. Ei tuossa nyt suoraan uhattu väkivallalla, mutta ehkä ei ole soveliasta puhua tappamisesta kenenkään todellisen henkilön yhteydessä. Kunnianloukkausta en taas oikein ymmärrä. Eihän mies millään tavalla loukannut Thorsin kunniaa. Jos tälle tielle mennään, niin aina laiton uhkaus on myös kunnianloukkaus, vaikka ei mitenkään edes arvostelisi uhkailatavaa henkilöä. Ymmärtäisin kyllä jos mies olisi esim. sanonut, että hän on valmis istumaan muutaman vuoden h**** Thorsin taposta. Tällöin Thorsin kunniaa olisi loukattu.

Sitten itse asiaan. Hovioikeuden mielestä Astrid Thors on ilmeisesti myös kansanryhmä. Siis mitä v****a? Miten yksi henkilö voi olla kansanryhmä? Miten hovioikeus perustelee tämän? Edustaako Thors mahdollisesti kaikkia Suomenruotsalaisia, joten häntä ei saa arvostella sen tähden? Eikö siis ketään Suomenruotsalaista saa arvostella syyllistymättä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan? Vai onko hovioikeus mahdollisesti katsonut, että RKP on kansanryhmä? Tässä asiassa tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on räikeä oikeusmurha. Jos tälle tielle lähdetään, niin se on vaarallinen tie. Se tulee johtamaan oikeusvaltion tuhoutumiseen. Tämä on diktatuuria. Ei kukaan voi tietää uhkaavansa koko kansanryhmää, jos uhkaa yhtä sen jäsentä.

Mielenkiinnolla odottelen millaisia tuomioita saavat Jussi Halla-Ahoa ja Olli Immosta uhanneet henkilöt. He puhuivat kuitenkin suoraan tappamisella, ilman kiertoilmaisuja. Jos heitä ei tuomita myös kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, niin oikeus ei Suomessa tapahdu ja tässä rupeaa yksi jos toinenkin miettimään, että tarvitseeko Suomen lakia enää noudattaa, koska se ei ole kaikille tasapuolinen. No toivottavasti Thors nyt nukkuu yönsä hyvillä mielin. Toivon tosin, että tamperelaismies valittaa tuomiostaan korkeimpaan oikeuteen. Olen kyllä valmis omalta osaltani auttamaan häntä hieman oikeudenkäyntikulujen maksamisessa. Haluan uskoa, että korkein oikeus antaisi oikeudenmukaisen tuomion. Kaikki muut vaihtoehdot hirvittävät.

Lisäys 9.7. Ilmeisesti hovioikeus on perustanut kiihotus tuomion siihen, että miehen perustamaan facebook-ryhmään oli muut ihmiset kirjoitelleet tekstejä, jotka olivat sitten kiihottaneet syyttäjää ja hovioikeuden tuomareita. Tässäkään asiassa laki ei siis ole puolueeton. Monet varmasti muistavat kuinka vaalien jälkeen perustettiin facebook-ryhmä, jossa luvattiin muuttaa pois Suomesta, koska persut voittivat vaalit. Eipä ole paljoa syyttäjä määrännyt tutkimuksia. Aika oudon kannan kyllä oikeuslaitos ottaa asiaan, kun se pitää yksityistä ihmistä vastuussa toisten kirjoittelusta. Kuitenkin kaikkien medioiden keskustelupalstat ovat täynnä roskaa missä uhataan tappaa ja solvatataan niin persuja, vihreitä, vasureita, kokkareita, suomalaisia, ruotsalaisia neekereitä, homoja jne. Eipä vain ole mediatalot oikeudessa syytettynä. Ilmeisesti tässä on tarkoituksella hakemalla haettu yksi uhri vihervasemmiston alttarille, joka uhrataan varoitukseksi kaikille muille väärinajattelijoille. Taitaa tuo oikeuslaitos olla nykyään vain DEMLA:n käsikassara.

2 kommenttia:

  1. Sehän tässä kummallisinta on, että vasurit saavat riekkua silmät kirkkaina huutelemassa poliittisille kilpakumppaneilleen kuolemaa, mutta jos joku pölvästi tekee sen vallitsevan yhteiskunnallisen pääideologian ylipapittaresta, vain tämä pölvästi tuomitaan.

    VastaaPoista
  2. Eihän Thorsin edustama ryhmä ole suomenruotsalaiset (jumalan kiitos) tai edes RKP, vaan mokuttaja kukkahattutädit, joiden asema ja etuudet tuntuvat olevan valtiovallan erityisessä suojelussa. Kyllähän se tosiaan mieleen tulee, kun muistaa Halla-ahonkin tuomion, että millä poliittisesti korrekteilla epäpätevillä peräpukamilla hovioikeudet on miehitetty.

    VastaaPoista