VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Oslon teurastuksesta + Erkki The Red ja aselaki

Aika käsittämätön uutinen tämä Oslon pommi-isku ja Utöya saaren verilöyly. Aluksi luulin, kuten varmaan kaikki muutkin, että kyseessä on islamistien tekemä isku. Totuus on paljastumassa paljon karummaksi. Tekijä (tai tekijät) on tavallinen norjalainen korkeakoulun käynyt varakas kolmikymppinen sekopää. Motiivia ei vielä tiedetä, mutta ilmeisesti kaveri sopii massamurhaajan profiiliin oikein hyvin. En viitsi tapausta kommentoida tässä vaiheessa enempää, koska tutkimukset ovat kesken ja Norjan poliisi epäilee, että saarella on saattanut olla kaksi ampujaa. Jokatapauksessa tekijä(t) on kusipää lastentappaja, jolle ei pitäisi olla kuin yksi rangaistus- narun jatkoksi.

Tapausta en siis halua kommentoida, mutta muutama sananen siitä kuinka media ja poliitikot siihen reagoivat. Aluksi siis näytti päivänselvältä, että iskun takana ovat muslimiterroristit, koska eihän länsimaiset ihmiset tee tuollaista. Mediassa koitettiinkin hysteerisesti vedota yksittäistapaukseen jne. YLE:n uutisiin oli saatu kaivettua entinen Suomen Norjan suurlähettiläs RKP:n Ole Norrback. Läskiposki-Ole muistutti heti, että maahanmuuttajat ovat hyviä ihmisiä ja Norja ei tule toimeen ilman maahanmuuttajia, koska silloin jäisi työt tekemättä. Ilmeisesti Ole on sitä mieltä, että tällainen terrori-isku on pieni hinta siitä, että saadaan tuotua halpatyövoimaa muslimaista.

Kun selvisi, että tekijä oli puhdasverinen viikinki, niin mediassa alkoi tavaton metsästys äärioikeistolaiskytkennän löytämiseksi. Ja tokihan etsivä löytää. Mielipuolta kuvataan fundamentalikristityksi, joka kannattaa äärioikeistolaisia arvoja. Mitä nämä äärioikeistolaiset arvot ovat, sitä ei tietenkään kerrota. Tutkija Teemu Sinkkonen yhdistää Norjan tapahtumat äärioikeiston nousuun koko Euroopassa. Mitään näyttöä tästä ei ole, mutta hänestä tuntuu siltä. Tämän jälkeen media voi aina yhdistää tapauksen äärioikeiston euroopanlaajuiseen leviämiseen ja pienellä aasinsilla kaikkiin hallitsemattomaan maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuviin puolueisiin.

Tekijällä on poliittista taustaa. Hän on ollut Norjalaisen Edistyspuolueen nuoriso-osaston jäsen. Edistyspuolue suhtautuu kyllä kriittisesti hallitsemattomaan maahanmuuttoon ja on kritisoinut Norjan toteuttamaa maahanmuuttopolitiikkaa. Puolue kuvaa itseään kuitenkin liberalistiseksi. Tämän tapauksen jälkeen ainakin Suomalaisessa mediassa puolue on vähintään laitaoikeistolainen.

Pahaa pelkään, että media ja vihervasemmisto käyttää tätä tapausta lyömäaseena kaikkea maahanmuuttoa kohtaan esitettyä kritiikkiä kohtaan. Kriittiset äänet yritetään vaientaa lyömällä terroristinleimaa. Oli tekijä sitten natsi tai ei, niin kyseessä on sairas yksilö. En usko, että pohjoismaiseen politiikkaan on tulossa mukaan väkivaltaa ainakaan länkkäreiden toimesta. Jos joku puolue, oli se sitten oikealta tai vasemmalta, alkaisi käyttämään väkivaltaa saavuttaakseen poliittiset tavoitteet, niin Pohjoismaissa, varsinkinkaan Suomessa tai Norjassa tällaista ei hyväksyttäisi, eikä vaatimuksiin taivuttaisi. Ruotsi on sitten asia erikseen, koska siellä mamuväestö ohittaa kantaruotsalaiset väestömäärässä jo 2050-luvulla, jos meno jatkuu nykyisellään.

En sitten ehtinyt tätä postausta kirjoittaa loppuun, kun Erkki The Red on jo iskenyt. Norjalaisten lasten ruumiit eivät ole edes ehtineet kylmetä, kun Erkki käyttää tragediaa hyväkseen ajaakseen omaa agendaansa. Erkki Tuomioja siis vaatii jo kiristettyyn aselakiin lisää tiukennuksia. Mitä tekemistä Norjalaisella hullulla on Suomen aselainsäädännön kanssa? Siis jos on paskaa pää täynnä, niin voi kuvitella, että Norjan teurastaja ei olisi tehnyt iskua, jos hänellä ei olisi ollut laillisia aseita. Vaikka tekijä on kiistatta mieleltään sairas, on hän myös ilmeisen älykäs. Hänen onnistui rakentaa yksin erittäin voimakas pommi lannoitteista ja ajastimella tai kauko-ohjauksella toimivan sytyttimen. Tämä ei todellakaan ole helppoa, vaikka ohjeita kyllä löytyy netistä. Yleensä tekeleet jäävät suutareiksi tai räjähtävät tekijänsä käsiin. Mies oli ilmeisen hyvin toimeentuleva ja hänellä oli hyvät resurssit toteuttaa isku. Se käyttikö hän omia luvallisia aseita vai ei, ei ole merkityksellistä. Isku oli niin hyvin suunniteltu, että mies olisi kyllä pystynyt hankkimaan aseita pimeiltä markkinoilta.

Onko Tuomioja todellakin niin tyhmä, että hän kuvittelee tämän kaltaisten iskujen olevan estettävissä, jos kaikki aseet olisi siviileiltä kielletty? Eikö hän tajua, että pimeiltä markkinoilta löytyy aina aseita. Idiootit sanovat, että kaikki pimeät aseet ovat olleet joskus laillisia ja ne on varastettu tai myyty pimeille markkinoille. Nämä taulapäät ovat ilmeisesti keskittyneet koulussa vain kommunistisen manifestin ulkoa opetteluun, koska heiltä on jäänyt huomaamatta, että meillä on naapurina suht iso maa nimeltä Venäjä, jossa aseita on pilvin pimein. Nytkin pimeillä markkinoilla tilanne on se, että länsiraudasta joutuu maksamaan enemmän kuin velivenäjän mutkista, koska niistä on tarjontaa paljon enemmän. Kuka tahansa pystyy hankkimaan itselleen luvattoman aseen, kunhan vähän paneutuu asiaan. Helpoin tapa on varmaan mennä kyselemään Vermon raveissa vanhaan mersuun nojailevalta nahkatakkikaverilta pätkää. Jos hevoskauppiaat pelottavat, niin internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy varmasti halukkaita myyjiä, kunhan näkee vähän vaivaa.

Tuomioja ei edes halua nähdä kuinka uusi tiukennettu aselaki käytännössä toimii. Hän haluaa yksinkertaisesti vain kieltää aseet kaikilta muilta paitsi kansanarmeijalta. Pelkääkö Erkki kenties sitä, että niin kauan kuin ihmisillä on aseita he saattavat jopa nousta sortajaansa vastaan, jos meno yltyy aivan mahdottomaksi? Se on kyllä totta, että kommunistien rauhanomainen vallankaappaus ei onnistu niin kauan kuin isänmaallisilla reserviläisillä on aseita kotona.

Aseiden tai vaikka vain käsiaseiden kieltäminen ei tee tästä maasta yhtään sen turvallisempaa, päinvastoin. Jos aseet kielletään, niin syntyy tilanne, jossa aseita on vain rikollisilla ja hulluilla. Murhien ja tappojen määrä lähtee nousemaan. Tästä on esimerkkejä Englannista ja Yhdysvalloista. Tuomiojan kaltaiset idealistit väittävät, että aseet lisäävät väkivaltaa, vaikka näin ei ole. Jostain kumman syystä Yhdysvalloissa niissä osavaltioissa, joissa on lievin aselainsäädäntö on myös vähiten tappoja ja murhia. Tosin näissä osavaltioissa on myös suhteessa eniten valkoisia ja vähiten mustia. Jokainen voi tästä vetää omat johtopäätökset.

Olen varma, että nettiin olisi tullut monta mamukriittistä postausta, jos Norjan terrori-iskun takana olisi ollut ei niin maltillisia muslimeja. Olisin kyllä odottanut kirjoittajilta tahdikkuutta ja vain faktojen pohjalta kirjoittelua. Media ei siihen pysty, eikä varsinkaan nyt halua kun tekijä on valkoinen. Kuitenkin Ulkoministeri Tuomiojalta voidaan odottaa asiallista käytöstä, eikä kuolleilla ratsastamista. Vihreiltä olisin tällaista odottanutkin, mutta ilmeisesti vanha valtiomies ei malttanut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseen. Häpeä Erkki. Ehkä seuraavan kerran kun muslimit tekevät terroriteon Euroopassa, niin Erkki haluaa kieltää muslimit Suomesta.

1 kommentti:

  1. Löysiväthän ne edistykselliset piirit tietenkin Jussi Halla-ahon uutisoitiinsa, jossa pantiin tietysti mutkat suoriksi:

    http://hommaforum.org/index.php/topic,53242.msg734045.html#msg734045

    Aika härskiä. Sittemmin toimituspäällikkö vissiin hoksasi, että mentiin taas kertaalleen hyvän maun tolle puolen ja uutinen on nyt tossa muodossa:

    http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/yle-norjan-surmista-epailty-mainitsee-kirjassaan-halla-ahon-/art-1288403333438.html

    VastaaPoista