VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

lauantai 31. joulukuuta 2011

Erkki hei, haukkasit taas paskaa

Vasemmistoradikaalit Erkki Tuomioja etunenässä ovat vaatineet, että ampumaurheilijoiden ja - harrastajien pitäisi säilyttää aseitansa kootusti esim. ampumaradoilla. Näin kuulemma ehkäistäisiin ampuma-aseilla tehtäviä rikoksia. No vähän viisaammat ovat sanoneet, että, jos aseet kerätään yhteen paikkaan, niin rikollisten on helpompi hankkia kerralla paljon aseita murtautumalla paikkaan jossa niitä säilytetään. Tätähän vihervasemmisto ei ole halunnut myöntää. Helsingissä murtauduttiin ampumaradalle ja sieltä anastettiin 15-20 käsiasetta. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että parempi niitä aseita on säilyttää kotona lain edellyttämällä tavalla, kuin yöaikaan tyhjillään olevalla ampumaradalla. Nyt varastetut parikymmentä pistoolia päätyy rikollisten käsiin ja niitä käytetään ainoastaan rikosten tekemiseen. Tämä on juuri se mikä äärivasemmistolaisten ajattelussa on pielessä. Tavoitteet voivat olla hyviäkin, mutta kun ideölogia estää ottamasta huomioon järjen äänen, niin lopputulos on aina huonompi kuin lähtötilanne.

Meidän "puolueeton" mediamme ei tätä uutista juurikaan noteerannut. Tämä ei sinänsä ole kovin yllättävää, kun tapahtuma on vihervasemmistolle varmasti hyvin kiusallinen. Vähän sama juttu, kuin Liegen verilöylyn jälkeen. Eipä siitä paljoa mediassa puhuttu, vaikka uhreja oli reilusti yli sata. Kummasti kaikki vihervasemmistolle epämieluisat uutiset katoavat nopeasti bittiviidakkoon. Kaikki tietävät kyllä kuka Breivik on, mutta kuinka moni on kuullut Amranista? Niinpä.

Tämä on tämän vuoden viimeinen postaus. Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti