VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

tiistai 13. joulukuuta 2011

Lipponen vammailee taas

MTV3:n Huomenta Suomen presidenttitentissä vieraillut Paavo Lipponen on sitä mieltä, että Suomen on vastaisuudessakin pysyttävä EU:n ytimessä. Hänen mielestään Suomi on saanut vakuudet ja IMF:n mukaan, koska Suomi kuuluu EU:n ytimeen. Onko Lipponen todella noin tyhmä. Meinaako siirtomaaherra Lipponen todellakin, että Suomi sai vakuudet, koska on vuosikaudet nöyristellyt isompia EU maita ja suostunut kaikkiin järjettömyyksiin mitä EU säätää ja toteuttanut mielipuolisia direktiiveja pilkuntarkasti, vaikka muut maat eivät näin tee? Onko Lipponen siis sitä mieltä, että Suomi ei olisi saanut naurettavia "vakuuksiaan", jos ei olisi kuulunut EU: "ytimeen". Itse ainakin käsitin asian niin, että Suomi ei olisi ollut mukana Kreikan tukipaketissa, jos vakuuksia (vaikkakin aivan järjettömän paskoja) ei olisi annettu, joten EU:n ytimeen kuuluminen ei vaikuttanut siihen millään tavalla. Eikö Paavo Lipponen todellakaan käsitä sitä, että ei asioita anneta Suomelle, niitä pitää vaatia. Pitää pitää kiinni kansallisista eduistaan. Niin kaikki muutkin tekevät. Joskus on aivan mahdotonta käsittää mitä näiden uunojen päissä liikkuu.

Vakuuksien vaatiminen on ensimmäinen kerta, kun Suomi on vaatinut myös itselleen jotain vastineeksi rahan antamisesta. Nyt sitten kovaa vauhtia tätäkin päätöstä ollaan kiertämässä vastoin Suomen perustuslakia. Kun seuraa mitä Lipponen on aikaisemmin tehnyt ja sanonut, niin ei ole mikään ihme, että hänen mielestään on aivan luonnollista, että Suomen perustuslailla pyyhitään persettä. Ei se ole koskaan merkinnyt hänelle mitään.

Mitä tulee Lipposen markkavammailuun, niin eipä sitä tarvitse edes kommentoida. Kukaan ei ole tosissaan ehdottanut, että Suomi eroaisi eurosta ja siirtyisi takaisin markkaan juuri nyt. Siinä ei kuitenkaan ole mitään pahaa, että tutkaillaan eri vaihtoehtoja, jos euro hajoaa.

Lipponen koittaa mollata Soinia joka tilanteessa, niinkuin aikaisemmin jo ounastelin. Viimeksi Lipponen, ei kovinkaan yllättäen, kaivoi esiin aborttikortin. Olen kyllä Lipposen kanssa aborttiasiassa samaa mieltä. Joskus, kun lukee näitä vasemmistourveloiden juttuja, niin toivoo, että Suomessa olisi suhtauduttu aborttiin paljon vapaammin jo 40-luvulta lähtien :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti