VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Lammin raiskaus vai "raiskaus"

Kesäkuussa 2010 Lammilla poliisit olivat ottaneet kiinni turvapaikan hakijan epäiltynä 17- vuotiaan tytön raiskauksesta. Nyt syyttäjä on tehnuyt tapauksesta syyttämättäjättämispäätöksen. En voi ottaa tapaukseen kantaa, koska en siitä tarkemmin tiedä. Sen muistan, että tapaus nousi framille sen takia, että Halla-aho kirjoitti blogissaan siitä kuinka esim. Helsingin Sanomat muutti poliisin antamaa tiedotetta niin, että epäilty turvapaikanhakija muuttui muotoon Lammilla asuva mies. Eli Halla-aho kritisoi varsin hyvin valtamediamme harjoittamaa tahallaan harhaanjohtavaa tapaa uutisoida ulkomaalaisten tekemistä rikoksista. Jos rikoksesta (varsinkin seksuaalirikoksista)  epäilty on kultamuna, niin media ei mainitse muuta kuin mies, asuinpaikka ja mahdollisesti siniset farkut ja valkoinen t-paita, vaikka olisi selvillä, että tekijä on musta rastafari. Halla-aho käytti myös monia muita esimerkkejä sittä, että eivät ne pakolaiskeskukset tuo pienille kunnille mitään oikotietä onneen.

Nyt kun syyttäjä päätti olla syyttämättä tätä nuorukaista, niin jo on alkanut mediassa paasaus siitä, että kuinka Halla-aho ja Hirvisaari käyttivät tapausta hyväkseen eduskuntavaaleissa. Miksi Halla-aho ja Hirvisaari eivät olisi saaneet kommentoida tapausta? Sen hetken tietojen mukaan 17- vuotias tyttö oli raiskattu ja raiskaajana turvapaikkaa hakenut mies. Kyllä se on uutinen siinä missä mikä tahansa. Pitäisikö ulkomaalisen tehdessä rikoksen aina odottaa oikeuden tuomiota ennekuin siitä saa kirjoitaa? En ymmärrä miksi verkkolehti Uuden Suomen päätoimittaja Huusko hyökkää Halla-ahoa ja Hirvisaarta vastaan. Jos jotain pitää ihmetellä on se, että miksi syyttäjällä meni puolitoista vuotta ennenkuin hän teki syyttämättäjättämispäätöksen. Tottakai Halla-aho ja Hirvisaari voisivat pahoitella, että kirjoittivat jutun poliisin antamien tietojen mukaan, mutta kuinka usein media pahoittelee, jos se uutisoi jonkun asian väärin? Onko yksityisillä nettikirjoittelijoilla suurempi vastuu kuin mediakonserneilla? No Huusko ja muut vihervasemmistolaiset "toimittajat" voivat onanoida sillä, että vihdoin he löysivät yhden virheen Halla-ahon kirjoituksista, mutta samalla he voisivat miettiä sitä, että miksi he itse eivät julkaise ulkomaalaisten raiskaajien tuntomerkkejä ja auta poliisia selvittämään rikoksia? Väheneekö ulkomaalaisten tekemä rikollisuus sillä, että tekijöitä ei saada kiinni? Minua myös ihmetyttää se, että itseään feministeinä pitävät vihreät toimittajat eivät nosta älämölöä siitä, että syytäjän mielestä raiskausta ei ole tapahtunut, koska väkivaltaa ei ole käytetty ja asianosaiset ovat tavanneet toisensa jo aiemmin illalla. Tietysti hankala tapaus, koska siinä on sana sanaa vastaan, mutta mutta...

3 kommenttia: