VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Hui kauhistus, naisille pitkähihaiset paidat

Selailin tuossa taatusti puolueettoman YLE:n teksti-TV:tä ja ulkomaan osiossa oli uutinen siitä kuinka Israelissa oli osoitettu mieltä ääriortodoksijuutalaisia vastaan. Nämä vanhoilliset kun vaativat mm. että naiset pukeutuvat peittäviin asuihin ja heidän mielestään naisten ja miesten välistä kanssakäymistä tulisi rajoittaa. Typeräähän tällainen onkin, mutta jotenkin tulee mieleen se toinen rauhanuskonto, jossa palvotaan 600-luvulla elänyttä lapsenraiskaajaa hyvin nuorista tytöistä pitänyttä partasuuta ja naisten pitää pukeutua säkkiin ja ilman miespuolisen sukulaisen seuraa ei saa mennä edes samaan hissiin vieraan miehen kanssa. Ja näitä kutsutaan maltillisiksi. Sen uskonnon ääripäät mestaavat ihmisiä noituudesta ja musiikin kuuntelusta. On aika hauskaa kuinka meidän tulevaisuudessa verovaroin rahoitettu  medialaitos on näin järkkymättömän puolueeton uutisoinnissaan. Hienoa YLE. Iltalehden juttu linkistä.

En sano, etteikö olisi uutisoinnin arvoista mainita Israelilaisesta mielenosoituksesta, mutta se, että YLE käyttää ääri-ilmaisua kaikessa mikä on poliittisesti YLE:n toimittajien vakaumuksen vastaista on perseestä. En myöskään ymmärrä, että miksi on tärkeätä mainita, että vanhoillisortodoksijuutalaisilla on suhteettoman paljon poliittista valtaa väkimääräänsä nähden. Mediahan on kovasti koittanut opettaa meille, että muslimeista suurin osa on maallistuneita, eikä vanhoillisia ole kovin paljoa (siis vasemmistomedian mielestä). Tämän erittäin äänekkään vähemmistön vaikutusvalta eri muslimaiden politiikkaan ei kuitenkaan ole koskaan ollut ongelma esim. YLE:n toimittajille, vaikka on hyvin selkeästi nähtävissä, että hyvin monessa muslimaassa todellista valtaa käyttävät juuri ne erittäin tiukanlinjan muslimit. Niin ja onhan meillä täällä Suomessakin pieni ruotsinkielinenvähemmistö, jolla on aivan suhteettomasti valtaa maamme politiikassa. Tämäkään ei tietysti ole YLE:n mielestä paha asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti