VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

tiistai 6. joulukuuta 2011

Hyvää itsenäisyyspäivää

Tänään on Suomen itsenäisyyspäivä.

Näin itsenäisyyspäivänä jokaisen on hyvä miettiä mitä itsenäinen Suomi kullekin merkitsee. On hyvä muistella esivanhempiamme, heidän uhrauksiaan ja sitä mitä hyvinvointivaltion luominen vaatii. Monelle meistä elämä on ollut suht helppoa, eikä meillä nuoremmilla aina enää ole käsitystä siitä, että ei hyvinvointia rakenneta pleikkaria pelaamalla ja pilveä polttamalla. Hyvinvointi vaatii työtä. Verta, hikeä, kyyneleitä ja työtä. Viime vuosina Suomea on väkisin koitettu muuttaa joksikin sellaiseksi missä hyvinvointi on enää joidenkin harvojen onni. Raha puhuu. Tavallisen Suomalaisen osaksi on tullut vain verojen maksaminen ja epäoikeudenmukaisuuden hyväksyminen. Kansanvalta on enää korulause perustuslaissa. Todellisuudessa pieni poliittinen ja taloudellinen eliitti sanelee kuinka meidän tulee elää ja ajatella.

Tänä päivänä jokaisen tulisi miettiä mitä on valmis tekememään sen eteen, että Suomi tarjoaisi myös meidän lapsillemme ja lastenlapsillemme yhtä hyvät ja turvalliset olosuhteet kasvaa kuin meillä itsellämme on ollut. Meidän pitää pyrkiä siihen, että vastaisuudessakin on lottovoitto syntyä Suomeen. Maailma on täynnä vääryyttä mitä näin pieni kansa ei pysty korjaamaan. Meidän velvollisuutemme on huolehtia toisistamme ja isänmaastamme. Meille Suomalaisille juuri Suomalaisen kulttuurin tulee olla se kaikkeista tärkein. Olkaa ylpeitä perinteistämme ja historiastamme, niinkuin muutkin ovat omistaan. Uskaltakaa puhua. Älkää alistuko tahdottomiksi BB-ääliöiksi, joiden elämän sisällöksi riittää viikonloppukännit ja krapulaan halpa pizza. Uskaltakaa vaikuttaa ja ottaa kantaa. Muutos parempaan lähtee jokaisesta itsestään. Eivät esi-isämmekään odottaneet, että joku muu tekee asiat heidän puolestaan. Kantakaa vastuuta ja opettakaa vastuunkantoa lapsillenne.

Suomessa ei ole juurikaan rikkauksia. Suomi ei todellakaan tarjoa loistavia mahdollisuuksia maanviljelyyn. Ilmastokin on välillä aika perseestä. Silti Suomalaiset ihmiset ovat tehneet tästä maasta vauraan ja hyvän paikan elää. Suomalaisuutta on rehellisyys, ahkeruus, periksiantamattomuus, vaikeuksista selviäminen ja läheisistä huolehtiminen. Pitäkää yllä noita arvoja ja olen varma, että Suomi saadaan taas käännettyä oikeille raiteille.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.


Ps. Tänään Tarja pitää hovinsa kanssa linnassa viimeiset juhlansa. Kaikki paska loppuu aikanaan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti