VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Jos he olisivat persuja...

Tämä älytön helenaeronencausti sai minut ajattelemaan, että mitä jos johtavat poliitikkomme olisivatkin persuja. Media olisi saanut aivan loistavia otsikoita ja vääriristeltyjä ja väärinymmärrettyjä "uutisia". Vedetään siis muutama uutinen persumankelin lävitse ja katsotaan millaisia ne voisivat olla.

1. Kaurismäen ajatuksia rikkaista.

Persutuksen jälkeen:

Spurgu-Sanomien otsikko: Arhinmäki jakanut rahaa terroristille

Sitten itse juttu:

Perussuomalaisten kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki on jakanut rahaa tunnetulle äärivasemmistolaiselle propagandaelokuvien ohjaajalle Aki Kaurismäelle. Kaurismäki kehotti Guardianin haastattelussa tappamaan rikkaat ihmiset. Hän myös myönsi avoimesti kannattavansa terrorismia. Viime vuonna Kaurismäen propagandaelokuva Le Havrea tuettiin Cannesin elokuvajuhlia varten Elokuvasäätiön varoista. Elokuvasäätiö saa rahansa pääasiassa veikkauksen voittorahoista, jonka toimintaa tulosohjataan opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

13.3 Arhinmäki junaili lähipiiriinsä kuuluvan tunnetun vasemmistoradikaalin Jussi Saramon (Ps.) Veikkauksen hallitukseen, joka siis viime kädessä päättää elokuvatuista.

Spurgu-Sanomat ei tavoittanut ministeri Arhinmäkeä kommenttia varten.


2. Kataisen diktaattorilausunto.

Persutuksen jälkeen.

Pravdan otsikko: Katainen haluaisi olla diktaattori

Pääministeri Jyrki Katainen (Ps.) sanoi Brysselin EU huippukokouksen jälkeen, että jos eläisimme diktatuurissa, niin elämä olisi helpompaa.Ilmeisesti Katainen huomasi pian lipsahduksensa ja koitti paikkailla ajatuksiaan muka huumorilla. Vain vuosi sitten Katainen sanoi, että Suomen vastuut EU:n talouskriisissä ovat 1,9 miljardia euroa, eivätkä ne siitä enää voi nousta ja ne kuitenkin nyt ovat jo 30-40 miljardia, niin herää väkisinkin kysymys siitä, että johtaako Katainen yhdessä äärioikeistolaisen hallituksensa kanssa Suomea diktaattorin ottein?

3. RKP:n saamat tuet Freudenthal säätiöltä

Persutuksen jälkeen.

Näköradion uutiset: Avoimesti rasistinen Freudenthal säätiö jakoi rahaa Perussuomalaisille.

Freudenthal säätiö on jakanut rahaa Perussuomalaisille ja monille Perussuomalaisille eduskuntavaaliehdokkaille. Freudenthal säätiö on tunnettu siitä, että sen perustaja Axel Olog Freudenthal oli tunnettu rasisti, joka oli sitä mieltä, että Perussuomalaiset ovat rodullisesti ylivertaisia ja muut Suomalaiset ovatt rodullisesti ala-arvoisia. Freudenthalia voidaan pitää Perussuomalaisen-puolueen henkisenä isänä.
 
Freudenthalin henki vaikuttaa vielä voimakkaasti hänen nimeään kantavassa säätiössä. Säätiö jakoi mm. mitalin vuonna 2007 tunnetulle Perussuomalaisten hännystelijälle Paavo Lipposelle, joka on aktiivisesti julkisuudessa ajanut Perussuomalaisten poskettomia etuoikeuksia ja kuvaillut muita Suomalaisia moukiksi ja idiooteiksi.

Monet tunnetut Perussuomalaiset poliitikot ovat ylpeitä saamastaan Freudenthal-mitalista. He eivät näe siinä mitään ongelmaa, että Axel Freudenthal näki muut Suomalaiset uhkana ja esitti radikaaleja toimia mm. aktiivista vastarintaa heitä vastaan.


Tuossa siis vain muutama esimerkki siitä millaisia "uutisia" media olisi luultavasti tehnyt, jos kyseessä olisivat olleet Perussuomalaiset. Suomalaisen toimittajakunnan taso on laskenut ongelmajätteen tasolle. Tämän ovat onneksi huomanneet jo monet kansalaisetkin. "Laatulehtien" tilaajien määrä on rajussa laskussa ja tänään Alma Media ilmoitti yt-neuvotteluiden aloittamisesta koskien reilua sataa työntekijää. Nämä ovat positiivisia uutisia, sillä lompakollasi voit äänestää toimittajien tekemien juttujen laatuun.

Vielä kerran kaikille lukijoille. Älä usko median suoltamaan paskaan, vaan käytä omia aivojasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti