VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kuinka tehdä rankkarista oma maali

James Hirvisaari erotettiin määräajaksi Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä. Syyksi mainittiin luottamuspula, eli se, ettei hän suostunut erottamaan eduskunta-avustajaansa Helena Erosta. Turun Sanomien valheellisen uutisoinnin lopputuloksena rangaistuksen sai siis mies, joka osoitti suoraselkäisyyttä ja tuki avustajaansa, kun tätä mustamaalattiin. Tämä ei valitettavasti nyky Suomessa ole ihmeellistä, kun vastuunkantamisena pidetään Suomen puolustuskyvyn alasajoa, kansalaisille valehtelemista ja heidän rahojensa syytämistä kankkulan kaivoon. Voidaan sanoa, että media vei persuja kuin litran mittaa, vaikka lähtötilanne oli aivan toinen.

Eronen kirjoitti blogiinsa satiirisen kirjoituksen, jonka pystyi ottamaan todesta vain täysin huumorintajuton idiootti. Kuitenkin tällaisia idiootteja valitettavasti löytyi Turun Sanomien toimituksesta. Turun Sanomien kirjoittaman sonnan jälkeen persuilla oli kaksi vaihtoehtoa, tukea Erosta ja tuoda esiin valtakunnallisesti median puolueellisuus ja heidän tapansa vääristellä asioita ja suoranainen valehtelu. Toinen vaihtoehto oli muodostaa mielipiteensä juuri näiden samojen valheellisten kirjoitusten pohjalta ja lähteä tuomitsemaan Erosta. Valitettavasti persut valitsivat jälkimmäisen vaihtoehdon.

Urheilutermein voitaisiin sanoa, että Turun Sanomien kirjoituksen jälkeen persut saivat rankkarin. Olisi pystytty osoittamaan suoraselkäisyyttä, jota äänestäjät arvostavat ja osoitettu, että media todellakin on puolueellisia uutisoidessaan Perussuomalaisista. Samaan syssyyn olisi saatu nolattua ne poliitikot, jotka olivat kommentoineet "hihamerkki"kohua median toiveiden mukaan (mm Kiviniemi). Kuten todettua Perussuomalaisten eduskuntaryhmä ei vain vetänyt rankkaria katsomoon, vaan omaan maaliin saakka. Siitä mikä ei edes ollut oikea uutinen kasvoi lumipallo, jonka alle siis jäi Hirvisaari ja koko Perussuomalaisten eduskuntaryhmä.

Toivottavasti tulevaisuudessa tämän kaltaisissa asioissa osataan toimia paremmin. Media koittaa väkisin repiä persuja rikki ja siinä valitettavasti onnistuvatkin, jos persut tanssivat median pillin mukaan. Ne äänestäjät, jotka toivoivat muutosta ja äänestivät Perussuomalaisia viime vaaleissa, eivät niin tee vastaisuudessa, jos Hirvisaaren kaltaista suoraselkäisyyttä ei enempää esiinny, vaan persun rivikansanedustajat sulavat samaksi harmaaksi mielipiteettömäksi napinpainajien massaksi, kuin muidenkin puolueiden edustajat.

Ehkä koko jupakan surullisin kääne oli se, että Varsinais-Suomen poliisikin on ottanut sen kannan, että ei juttuja pidä tutkia, vaan yksittäinen tutkinnanjohtaja tekee päätöksensä oman poliittisen mielipiteensä mukaan. Se on jo tiedossa, että Demlalaiset äärivasemmistolaiset lakimiehet ovat miehittäneet avainpaikat Suomen oikeuslaitoksessa ja valtakunnansyyttäjän virastossa, mistä osoituksena ovat useat poliittiset näytösoikeudenkäynnit ja tuomiot (Lehto, Halla-Aho, Hirvisaari, jne). Jos poliisikin vielä lähtee mukaan tähän demokratian halveksuntaan, niin historia osoittaa, että tyranniaa vastaan ei ole valitettavasti kuin yksi tapa toimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti