VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

"Rikastuksia"

Aamulehti uutisoi, että vuosina 2006-2009 34 prosenttia raiskauksista tuomituista oli ulkomaalaistaustaisia. Tämä ei sinänsä ole mikään uutinen, vaan noudattaa monikulttuurisuuden luonnollista kehityskulkua. Tilastot ovat samansuuntaisia kaikissa "rikastuneissa" maissa ja Suomi seuraa muita Pohjoismaita tälläkin saralla.

Uutisen tästä tekee se, että se ylipäätänsä näinä mediasensuurin päivinä julkaistaan ja erityisesti se, että oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen erikoissuunnittelija Hannu Niemen mukaan tilastoista ei pidä vaieta, vaan tosiasiat pitää tunnustaa ja toimia niiden pohjalta. Yleensähän tässä vaiheessa, joku itseään suvaitsevana feministinä pitävä tutkija koittaa parhaansa mukaan vesittää tilastoja ja etsiä oikeita syyllisiä syrjäytyneisyydestä,  Suomalaisten rakenteellisesta rasismista, han-Suomalaisista, epäonnistuneesta kotoutuksesta, jne. Niemi jopa myöntää sen, että tietyistä kulttuureista tulevat miehet suhtautuvat naisiin ja raiskauksiin kovin eri eritavalla, kuin länsimaalaiset.

Rohkeaa toimintaa erityissuunnittelija Niemeltä. Valitettavasti  rasismikirves saattaa heilahtaa ja Niemen urakehitykseen tyssää tähän. Varmaa on se, että joko tämä uutinen jätetään kokonaan huomioimatta tai selittelijät  yrittävät kääntävää sen päälaelleen. Toivottavaa olisi, että hallitus ottaisi maahanmuuttopolitiikassaan huomioon tilastolliset faktat väkivalta- ja seksuaalirikoksista. Valitettavasti näin tuskin käy, koska "suvaitsevien" mielestä nämäkin raiskaajat ovat tuoneet Suomalaisille mittaammottaman paljon rikkautta ja hyvinvointia, jota ei vain jostain syystä  pysty mitenkään mittaamaan.

Ehkäpä kuitenkin vielä on hiukan toivoa jäljellä siitä, että tässä maassa on vielä ihan oikeita journalistejakin, ainakaan ei aamukahvit menneet väärään kurkkuun kuten lukiessa esim. tällaista paskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti