VAROITUS!

Tässä blogissa esitetyt ajatukset ovat omiani. Tarkoitukseni ei ole kiihottaa ketään. Jos joku kuitenkin kiihottuu jostain kirjoituksesta tai sen osasta, kehoitan häntä hakeutumaan välittömästi hoitoon.

En suosittele lukemaan blogiani, jos:

- et pysty käsittelemään tosiasioita

- hallitsematon humanitäärinen maahanmuutto on mielestäsi hyvä asia.

- positiivinen erityiskohtelu ei ole mielestäsi syrjintää

- tai punavihreä propaganda on mädättänyt aivosi niin pahasti, että uskot Helsingin Sanomien olevan puolueeton media

torstai 5. huhtikuuta 2012

Muuttolinnut ovat palanneet

Kesän lähestymisen varma merkki on muuttolintujen palaaminen. Romanian romanit ovat jälleen tulleet rikastuttamaan pääkaupunkiseudun muuten niin kovin tylsää ja impivaaralaista arkea. Oma Eurooppaministerimme Alexander Stubb onkin toivottanut tämän äärimmäisen tärkeän resurssin saapumisen ilolla tervetulleeksi. Tuovathan Romanian romanit mukanaan suunnattoman paljon hyvinvointia kaikille. Tässä muutama esimerkki.

Itä-Euroopan romanit ovat hyvn ahkeria. Päivisin naiset ja vanhukset rikastuttavat Suomalaisten arkea ottamalla avuliaasti vastaan shoppaajien ylimääräiset turhat kolikot, joita kesällä on inhottavaa kanniskella mukanaan. Työkuntoisia miehiä ei tietenkään stockan kulmilla näe, sillä päivisin heistä osa auttaa esim. junalla matkustavien matkatavaroiden kanssa ja tämähän työllistää mukavasti myös poliisia. Yöaikaan metallikauppaan erikoistuneet romanit keräävät ongelmametalleja ympäristöstä. Viime kesänä nämä ahkerat metallikauppiaat helpottivat mm. Kalasataman ränsistyneen rakennuksen purkamisessa keräämällä rakennuksen katosta turhanpäiväiset kuparit pois. Kalasatamaan majoittuneet romanit olivat myös kovia pyöräilemään ja rakennusalan ammattilaisia.

Myös muu yhteiskunta hyötyy suunnattomasti näistä kesäsiirtolaisista. Lukemattomat vihervasemmistolaiset aktivistit saavat lisää puuhattavaa, kun nuivat Suomalaiset kohdistavat piilo- ja ajatusrasismiaan näihin ahkeriin rikastajiin. Sadat sosiaalialan opiskelijat saavat lisää materiaalia graduihinsa, joita voi sitten kivasti toteuttaa virkamiehinä. Diakonissalaitos on täystyöllistetty ja sosiaalivirastoihin muodostuu töitä monen miestyövuoden edestä. Lisäksi kaupungin puhtaanapitolaitos on myös varmasti tyytyväinen, kun pääsee putsaamaan ulosteläjiä romanien leirialueilta. Lisäksi alityöllistetty poliisi on onnesta soikeana, kun saa edes jotain tekemistä.

Olkaamme siis tyytyväisiä, että Kataisen hätäkakkahallituksessa on Stubbin kaltaisia ministereitä, jotka tekevät kaikkensa, jotta Suomeen tulisi "töihin" näitä huippuosaajia sankoin joukoin. Kyllä voi taas levollisin mielin mennä nukkumaan, kun tietää, että hallitus ajattelee sinun parastasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti